sista mars

Jag och Matilda sitter i min säng och spelar tetris + pratar lite om allt möjligt. Jag är egentligen rikstrött men orkar inte bädda så... Det får vänta ett tag. Har fått världens jävla äckelhosta och känner att rösten börjar försvinna lite. Egkhkemhkr.

Godnatt......


@ Sannas place!

Tjulululuuuuu!

Just nu sitter jag och Sanna hemma hos henne med varsin godispåse i handen och spelar tetris/pluggar! Hade bara en halvtimmes skola idag och då var det coachsamtal för att checka av lite hur det går i skolan och allt. Direkt efter det mötte jag upp Sannabanana så drog vi till hennes polle som hade gjort illa sig och blödde från hoven, ÄCKLIGT :( Sedan blev det vidare till City gross och köpa vårt godis tihi. Tycker faktiskt vi förtjänat det eftersom vi sprungit till varje jävla buss och tåg vi försökt hinna med hela dagen!

Juste, dessutom har jag (eller Sandra..) ringt och bokat tid till frissan, så ska tillbaka dit imorgon bitti och försöka fixa till det lite bättre! Vi får se hur det slutar..



USA bomb!



Lost eller vad haha?









NÖJDA?

Alla klagar på mig att jag måste blogga så nu kör vi! Idag har jag tränat för första gången på evigheter, var på SATS med klassen så kanske inte så seriöst träningspass men blir nog rejäl träningsvärk imorgon! Efter idrotten var jag hemma hos pappi på håltimmen med sömntutan, stressade sedan tillbaka till skolan till en lektion som tydligen var inställd.. Efter nästan en timmes chillande med att inte göra ett piss mötte jag upp Felicia eftersom vi skulle till tandläkaren. Gick lika bra som vanligt, inga hål och fick massor med beröm! Just nu ligger jag i soffan och borde plugga men kollar på tv istället, ORKAR INTE!



Första vi gör efter tandläkaren? Köper varsin godispåse såklart (;


onsdag

Min jävla värdelösa väckarklocka lyckades förstöra min morgon, den hade hoppat fram två timmar så jag trodde klockan var nio när jag vaknade. Blev skitstressad och sprang runt lite planlöst, sen såg jag att klockan bara var sju och att jag hade rätt gott om tid på mig... Men var ändå lite vresig efter det.

Vid nio var det hursomhelst träning på sats med klassen, blev också en snabbvisit på EH innan italienskan och sen wok till lunch. Hade även en jätteseg mattelektion efter det och slutligen en inställd svenskalektion. När jag kom hem bad mamma mig att gå till ica och handla lite, så då gjorde jag det. Ska duscha nu samt peela ansiktet, måla naglarna osv medans jag väntar på lite besked från Matilda så att jag kan planera morgondagen, då är jag ju ledig!!


haha, påminner mig om frida av någon anledning


delicious

Fan vad dåligt humör jag var på imorse ska ni veta. Men det blev bättre. Så nu är jag rätt glad ändå, lite trött, men det är alright... Ligger i min säng för tillfället och käkar oreos med mintfyllning som världens bästa Matilda köpte med till mig från usa, ska kolla på Forrest Gump nu tror jag och sen ta ett bad.


I miss you already


back to reality

Trött tjej som precis kom hem från skolan, känns så segt att sitta i klassrummet igen .. Kom hem i söndagskväll och inne i helt fel dygnsrytm! Var hos frisören igår och skulle färga mitt hår ljusare, satt där i 4,5 jävla timmar .. Som tur var följde Lauris och Sandra med mig som sällskap så hade inte precis tråkigt! Däremot blev resultatet inge vidare, blev bara ljusare där uppe och håret där nere fastnade inte slingorna lika bra så det är ungefär min vanliga hårfärg. Efter liiiiite bråk ska jag nu få komma tillbaka och få några gratisslingor längst ner så att det ser bättre ut! Ni kan få några finfina bilder på mig&resultatet.



morning



Enligt smhi så ska det bli 16 grader på sönadg, håller tummarna för att det stämmer och för att temperaturen håller sig däruppe sen. Och nej, jag kollar inte smhi varje dag. Bara lite då och då (a)


thank you, come again

Mådde sådär härligt pissdåligt när jag vaknade imorse, men kände inte direkt att jag kunde stanna hemma så fick åka till skolan ändå. Hade lite halvsega lektioner och klämde in en lunch med Belin och Jennifer på flavour of india någonstans däremellan. Ska ta en dusch nu och sen fixa lite varm choklad med vispgrädde.


tetris på historialektionen som vanligt


the hair

Följde med Sandra till pendeln för ungefär en timme sen, färgningen tog ganska lång tid och efter det käkade vi middag och kollade på lite vänner också. Är hursomhelst nöjd med resultatet, det hjälpte nog att Sandra var så pass noggrann, so thank you :) Nu är det ljusbrunt i alla fall!


inte för att man ser så mycket, men jag fastnar inte riktigt på bild idag


söndag

Jag kom nyss hem efter att ha varit och handlat med pappa, fick med mig lite småskit bara. Lite senare kommer Sandra hit och då ska vi hjälpas åt att färga våra hår, får hoppas att det blir bra ;)

Nu ska jag ner och äta våfflor!


26 mars

Igår efter skolan (och lite träning på sats) så åkte jag med Nora och hennes familj till deras landställe. Var faktiskt riktigt mysigt, och skönt att komma bort lite. Och ikväll skulle jag festat med Frida, men hon är ju sjuk stackaren :/


i'm so excited!

Är så taggad! Känns som att jag har sjukt mycket att se fram emot just nu; Gotland snart med Matilda (+ tatuering), fyller 18, utomlands med familjen + Matilda, peace and love, gotland några veckor, sen turkiet och efter det börjar sista fucking året på gymnasiet! Händer också en hel del skoj däremellan, vänners födelsedagar och sånt :) 


indien 08


torsdag

Skolan var inte så farlig idag, tiden gick rätt fort. Käkade sushi till lunch med Sandra, Pelin och Jennifer, vi bestämde mer eller mindre att vi måste åka till peace and love i sommar, Bob Dylan, Journey, Jimmy Eat World, Kings of Leon, Håkan Hellström, Foreigner, Daniel Adams-Ray m.m, hur kan man stanna hemma då?

Efter skolan så åkte jag till stallet, borstade Poncho hur länge som helst och han var så himla mysig! Stod och kliade honom i pannan i typ en kvart och han bara lutade sig mot mig och stod och suckade. Underbart.

Nu ska jag återgå till att kolla på antikrundan med mamma och pappa. Dricker påskmust gör vi också.


Lite snabbt om allt vi gjort tyyyyyyyyp

Godmorgon! Eller kväll för er, whatever (; Ligger och drar mig i sängen i Santa Barbara! Planerna för dagen är att först ska vi gå runt en sista gång på shoppinggatan och kanske yogurtland ännu en gång innan vi ska hämta Carro&Alex från skolan och köra till LA. Blir bara så irriterad på regnet som förstör våra planer hela tiden, imorgon hade vi tänkt gå på six flags som är som gröna lund x10 ungefär, kanske inte så kul i regnet.. Aja skithungrig så ska försöka få med mig de andra och gå och äta frukost nu!


Carmel

San Francisco, Golden Brigde

San Francisco, Lombard street

Santa Barbara, outlet och shoppa convers!

Santa Barbara och piren där vi käkade Carros födelsedagsmiddag

Utsiktplace över Santa Barbara där alla kör upp för att ..... :o

Carro 20 år <3


whining

Är så trött på alla ord och meningar, tankar och allt sånt. Orkar inte fokusera på det längre, vill bara göra saker utan att tänka på konsekvenser eller analysera hur och varför. Är trött på att vara trött och grinig hela tiden.

Saknar min ö och folket där också, ganska surt.


gotland <3


ångest

Idag har jag inte varit i skolan, blir så irriterad på mig själv för att jag inte kan ta mig i kragen och gå dit. Känner mig bara lite hängig så det beror ju inte på det. Fick i alla fall ångest över det så då försökte jag ta tag i lite som behövdes göras här hemma. Pantade flaskor, tog ner en hylla i mitt rum, möblerade om och städade. Tog en kort promenad med kameran också. Var förövrigt nyss ute med soporna, älskar vädret just nu. Ingen ironi (for real).


GRATTIS SIS, 20 ÅR <3


Hoppas du får en grym dag, älskar dig <3


22 mars


donkenbrudar

Yaay äntligen lite bättre väder idag! Eller fortfarande skitkallt så fort solen gick i moln, men regnet öste inte ner 24/7 iaf! Däremot säger vädret att regnet kommer tillbaka imorgon igen.. Klockan är snart 11 här så det är nog sleepytime för vår del snart. Carro fyller 20 imorgon så vi ska möta upp henne direkt efter skolan, enda spikat för morgondagen är middag ute på piren! För trött för att tänka och ens försöka skriva, men innan gör går och lägger mig måste jag säga GRAAAAAAAAAAAAAATTTTTIIIIISS TWINII till jobbet! :D



"when was the last time you did something for the first time?"

Sov inge bra inatt, men lyckades ändå vakna i tid imorse. Trots det kände jag ingen som helst motivation att gå till skolan, så stannade hemma och pluggade istället. Känner mig överhuvudtaget ganska seg/tråkig/trött-osv idag, men samtidigt känner jag mig även rätt... kreativ. Ni vet?


sleepy sunday

Började min dag med våfflor på altanen, och eftersom att det var så pass varmt ute så ville jag inte gärna gå in igen, så det slutade med att jag stod och skottade snö i en halvtimme eller något sånt. Hoppas väl lite halvhjärtat på att det får sommaren att komma fortare... Lite senare kom Sophia hit och jag tvingade med henne till city gross (bara för att icas godis inte duger), sen städade jag och nu kollar jag på One Tree Hill.


sophia och jag, typ 3 år sen


yesterday


















finaste födelsedagstjejen! <3


nittonde mars

Hellou. Igår var vi hemma hos Frida några brudar och käkade middag, blev en riktigt trevlig kväll faktiskt. Sov även över där sen, och åkte hem tidigt imorse. Tänkte göra något men hamnade i sängen framför några vänner-avsnitt... Ikväll ska jag i alla fall ta det lugnt, eventuellt tvinga mami + papi att kolla på Modern Family med mig.

Kan inte säga något säkert, men imorgon ska jag försöka ta tag i lite saker!


Hej jag är utomland.

Avis? Om ni inte redan var det borde ni bli det när ni ser den här bilden. Regnet bara öser ner, men det kanske inte syns på bilden! Pappa kom precis tillbaka med en bunt paraplyn (stavning?), lär ju behövs med tanken på att varken jag eller Flisan har någon jacka med oss.. Kanske måste inskaffas idag alltså (a)


fredag

Klockan är halv fucking 11 och Flisan&pappa ligger och sover djupt och snackar i kör fortfarandeeee! Fan att jag inte kommer ihåg Carro och Alex hotellnummer annars hade jag gått dit för länge sen.. Fördrivit tiden nu på morgonen med att spela tetris och snacka med Sandra (a) Men nu ska jag ta en dusch och efter det ska fan de här sömntutorna upp -.- !



Tågluff, 06-07 ungefär!


la casa de Plahn

Godmorgon! Jag är hemma hos Pelin, har sovit rätt bra på hennes soffa som faktiskt är sjukt skön. Igår fyllde ju min favorit-Frida 18 år (!) så ikväll blir det middag hemma hos henne. Igår hade jag förövrigt också två prov (franska och psykologi), var på banken med mamma, var i stallet och på ica maxi med mina föräldrar.

Nu ska jag duscha, sen blir det skola.


tidning, tetris och choklad. konceptet för en lyckad kväll!


otursfamiljen

Ännu en fuckt up dag, Flisan vaknar upp med migrän, fel med bokningen på hotellet, pappa höll på att svimma bakom ratten under 6 timmars bilresan till San Francisco, varmvattnet fungerar inte på hotellet.. Men lyckad shopping idag iaf! Fyra linnen/tshirtar och en parfym rikare. Bara blivit en massa snabbmat idag också, vi lyckades pricka in donken, taco bell och KCS första dagen. Däremot har det bara funnits mat till mig på ett av de ställena, men istället hittat glutenfria bagels och american waffles i en matbutik (a)



USA 16/3 - 27/3

Fyfan vilken dag, klockan 6 imorse gick jag upp imorse hemma i Sverige och nu ett dygn senare har jag precis kommit fram till hotellet i Santa Barbara. Kaosresa säger jag bara. På arlanda tappar vi bort pass&bordingkort och springer runt på hela jävla flygplatsen och letar efter dem, sen hittar vi de i sista minuten och springer gråtandes coh skrattandes på planet. Pappa hade även glömt bort att boka att jag skulle ha glutenfri mat men som tur var skulle en annan glutenallergiker egentligen åka med och hade bokat mat så jag fick den maten istället! Resan gick så grymt äckligt segt, jag hade feber och huvudvärk hela vägen och kunde inte sova ett piss. Kollade iaf på filmerna Black Swan och Secretariat och skrev lite på svenska essän. Som avslut kom inte pappas väska fram när vi väl landade i USA, så får väl se när den kommer tillbaka.. Nu är jag trött som fan och håller på och dö, så ska sova. Godnatt



Fick frågan om vi var tvillingar IGEN på flygplatsen, många år sedan de hände sist ..


bouncing off the walls again

Försov mig imorse och missade idrotten, men bortsett från det så har dagen flytit på ganska smärtfritt. Satt kvar med Pelin och Frida i datasalen i typ en timme efter att vi slutat, spelade tetris och hade väldigt osammanhängande diskussioner. Ska ta en dusch nu och efter det ska jag ta en promenix med pappa om jag orkar.


inte för att 8/9 grader är så mycket, men det är ju bara mars!


café muren

Efter skolan idag mötte jag upp Johanna, vi gick till café muren och fikade + pluggade ett tag. Fick lite gjort faktiskt, trots att vi egentligen var rätt sega båda två. Runt sju så drog vi hemåt och promenerade heeela den långa vägen till slussen, vädret var helt okej och stockholm är så himla fint = trevlig kväll.


yeahyeah

Första gången jag varit i skolan så länge, vilken upplevelse ..! Världens huvudvärk&feber, men knarkade lite alvedon så det gick ändå. Provet gick iallafall skitbra, jag och Sandra satt och skrev som galningar och blev klara EXAKT samtidigt, haha stört! Synd bara att det bara att det är ett prov man endast kan få G på, kändes som jag kunde fått bättre annars haha .. Men just nu sitter jag och äter godis och väntar på att klockan ska bli nio - DESPERATEHOUSEWIVES premiär föööfan!



tisdag

Tjabba. Jag ska snart dra till sats för att träna med Belin innan skolan, slutar 16.20 idag så det blir en rätt lång dag ändå... Nu ska jag fixa frukost och slänga ner lite stuff i väskan. Ska nog köra på converse idag, hm.


portugal


matilda showar underkläderna!

Igår var det min lilla namnsdag och fick BH+trosor och strumpor av mammi! Det är paret till vänster på bild,
de andra köpte jag på stan med Emma i fredags, det är en BH utan axelband, förberedning för min tattoo!


tisdag

Vaknade upp två timmar för tidigt för att min syrra står och fönar håret, kunde inte somna om så gick upp och ställde mig i duschen. ISKALLT, flisan hade tagit slut på varmvattnet också så sitter och darrar just nu och väntar på att min värme i kroppen ska komma tillbaka. Härligt start på dagen! Kommer bara bli bättre dessutom, går till skolan 11-19 idag, slutar så fucking sent för jag ska ju tenta av mitt första historia a prov idag 17-19 yaay.. Enda som gör att jag ens orkar gå till skolan är för att jag vet att det är sista skoldagen på 11 dagar, för imorgon drar jag till USA! ÄNTLIGEN, ses snart Carro ♥



14 mars

Mötte upp Jennifer, hade italienska, käkade lunch (pannkakor), hade matte, hade historia, åkte hem, spelade tetris, åt middag, kollade på Modern Family, duschade.

Så har min dag sett ut, och nu ska jag sova. Eller snart i alla fall, är inte riktigt trött ännu.


mina sociala vänner under lunchen...


måndag

Lång&seg dag idag i skolan .. 4 1/2 timmes håltimme som jag och Sandra spenderade med att först sitta och äta lunch med Robin och Laura, och sedan sitta i M3 och spela tetris .. Försökte även plugga lite men gick åt helvete, gjorde en massa annat istället! Nu måste jag iallafall plugga lite och MÅSTEMÅSTE packa, ska ta väskan till pappi imorgon bitti så dags att börja kanske ..



geeken ..


howdy

Jag åkte hem till Matilda igårkväll, orkade inte riktigt hitta på något annat men var inte heller sugen på att sitta hemma. Vi kollade på film, somnade tidigt och sa typ tre meningar till varandra under hela kvällen, haha.

Fick åka hem tidigt imorse också för hon skulle jobba och då fick jag även ett sms från Ponchos ägare som frågade om jag kunde åka dit idag. Så då gjorde jag det, och ridningen gick helt okej, stundvis gick han riktigt fint  men för det mesta sprang han med huvudet i vädret och såg "spöken" överallt, så söt.


brand new day

Morsning, jag har suttit och kört tetris battle ett tag redan så är inte nyvaken direkt ;) Men ska ner och göra frukost nu, sen ska jag åka och träna med Nora om jag nu orkar det... Kanske blir en sväng på stan med Pelin efter det också.


12 mars

Godmorgon! Ligger i soffan och kollar på OC och väntar på att mammi ska göra fruktsallad (a) Igår var vi hemma hos Robin och käkade först middag ihop och sedan hade vi det bara mys! Dagens planer är stallet om någon timme och sedan dra hem till Flempan och käka middag med brudarna! Ska jobba imorgon så kommer inte kunna stanna så länge tyvärr! Även en del plugg jag måste ta tag i, yaay ..


11 mars

Somnade så fort jag kom hem från skolan idag, helt slut. Väcktes sen vid sex tiden för då skulle vi käka tacos, gott såklart men vi hade ingen gurka hemma... Är påtal om inget speciellt sugen på att fota något, vet inte vad, Men min kamera har inte använts på hela veckan och det är ju knappast valuta för pengarna ;) Ska förövrigt se till att flytta över alla mina bilder till den externa hårddisken sen så att dom inte försvinner om datorn kraschar.


gammal bild, frukost vid E4:an


when everything's made to be broken

Jobbig dag, jobbig vecka. Jobbig tid. Men som alltid så går livet vidare ändå, tänka sig...


krigat för att hålla mig uppe länge nog nu, GODNATT!



snygging systrarna!


-

Kom precis hem från skolan, en riktigt tråkig skoldag dessutom .. Tre timmars håltimme och det ända positiva med dagen var en mysig lunch med Sanna Sandra och Jennifer på favoritsushin (a) Nu ska jag landa i soffan och kolla på DH, bye for now ♥



6 dagar kvaaaaaaar!


thursday morning

Godmorgon!

Jag har precis duschat och Sandra åkte för ett tag sen in till skolan, hon börjar lite innan mig eftersom hon har psykologi som jag redan läst! Däremot slutar jag vääääldigt mycket senare än henne idag för jag måste stanna kvar och gå på gamla klassens svenska lektion eftersom jag har min redovisning idag .. Min nya svenskalärare ska även komma dit för att lyssna bara på mig, ännu mer press liksom! Hatar redovisningar så vi får se hur det slutar! Nu ska jag sminka mig sedan blire frukost, puss ♥



10 mars

Good morning! Jag tvingade mig själv att vakna redan vid fem idag, men orkade ändå inte gå upp så låg bara i sängen och kollade på Modern Family istället... Ska straxt åka till skolan i alla fall, efter det blir det SATS och senare ikväll ska jag till stallet. Men nu måste jag käka frukost, have a nice day!


marsmarsmars

Vi tog en snabb trip till willys och köpte varsin "fet" godispåse (a) Vi sitter och kollar på film som går på femman just nu, She's all that! Vi har båda sett den förut men bra ändåååå!


"Är du gift men saknar passion? Vill du vara singel igen? Ha en affär här!"

Herregud vad arg jag blir varje gång den här reklamen går igång. Borde finnas gränser på vad som är okej att ha reklam om på tv, en hemsida där gifta och sambos ska ragga på andra människor? Uppmuntra gifta att vara otrogna? Bra där, kommer säkert göra att fler giftemål håller!



MOBBAD CHEEY

hahahah Sandra gick precis igenom mina bilder på datorn och hittade denna
snygga bild jag gjorde för ett tag sen .. I ♥ Taylor Lautner !


black swan

Efter skolan idag gick jag och käkade indiskt (eller, naanbröd och sås, haha) med Elin, och sen åkte vi till söder och såg Black Swan. Tyckte den var jättebra faktiskt, väldigt speciell men det är ju knappast något negativt. Påvägen hem börjde jag dock må ganska dåligt, huvudvärk, ont i benen osv.

Men tog ett bad i mörkret nyss, så himla skönt att bara koppla bort allting och varken se eller höra något. Mår lite bättre nu faktiskt och ska fixa något att äta, mamma och pappa är och handlar så middag blir det väl inte på ett bra tag än...


FETTISDAGEN

Jag och Sandra har precis mumsat i oss varsin semla, missade fettisdagen igår så tog igen det idag istället! Just nu är vi hemma hos mig och kollar på top model, myyys! Hon ska även sova här i natt så vi får se vad vi hittar på senare!



HAMMARBYBACKEN!




8 mars - två månader tills jag blir ar-fucking-ton!

Massa grejer att se fram emot just nu, NAJSNAJSNAS!
16 mars
20 april
8 maj
2 juni
6 augusti


8 mars

Jag vill boka in och planera massa grejer som man kan få gå och längta till (och veta att det inte kommer rinna ut i sanden...). Gotland i påsk (+ tatuering) är ju spikat, Turkiet också - men dit är det lååångt kvar... Annars är det inte så mycket som är bestämt än, tråkigt nog. Vill göra något nytt och spännande, ha-ha.


TUESDAY

Fyyyyyyyfan vad slut jag är just nu! Åkt skidor med Sandra några timmar och gått ungefär en mil idag .. skulle försöka hitta till hammarbybacken från gullmarsplan och gick inge vidare! Slutade med att vi gick runt i cirklar och tog ungefär en timme att hitta fram. Efter skidturen var vi puckade nog att gå från hammarby hem till pappa på söder! Menmen var en mysig dag ändå, första gången Sandra åkte skidor men hon var jätteduktig ändå (; Laddar upp bilder så fort jag kommer hem till mammi igen, PUSS ♥


they'll never know


caramel chew chew

Imorse när jag var påväg till skolan så började jag må jätteilla så då åkte jag hem igen... Istället för att vara i skolan så har jag sysselsatt mig med att kollat på en massa avsnitt av Cold Case och käkat Ben & Jerry's (glass funkar alltid super mot illamående för mig). Ska måla min naglar nu (snart) och sen fixa med lite grejer som måste göras.


a little bit better

Det är ju kul att spendera typ hela dagen till att städa när man ändå inte är nöjd med resultatet sen... Men ska försöka ta tag i målandet och det där i veckan, så då blir det nog fint. Måste bara bestämma hur jag vill ha det, för hittills har jag bara kommit fram till hur jag inte vill ha det.

Kvällens planer är i alla fall att först ta en lång dusch, sen ska jag äta lite och kolla på någon film eller serie.


S o M m A r !

Tjatja!

Jag kom nyss hem från stan, jobbat&kollat lite i butiker! Fyfan vilka vårkänslor jag har just nu, när jag kom innanför dörren var det verkligen sommarstrålar som strålade in genom fönster! Ska laga egen middag ikväll och gulliga pappa har skrivit en lapp med massa tips hur jag ska krydda och även villken film jag ska kolla på efter haha.. tyvärr har jag en del plugg så hinner nog inte med filmen! Nu ska jag börja laga middag, H U N G R I G !




spring cleaning

Har vänt upp och ner på mitt rum nu och håller på att damma, organisera och rensa med sommarlistan på Itunes i bakgrunden. Det går rätt bra faktiskt, och det kommer vara så jävla skönt att ha det gjort..!


relight my fire

Hann inte blogga något igår för var knappt hemma. Men bjuder på en liten "recap" av vad jag haft för mig. I torsdags åkte jag till Pelin direkt efter stallet, kollade på Harold and Kumar 1 + 2 med henne och Frida. Sov över där och kom hem runt två på fredagen, sen skulle jag till vårdcentralen och efter det åkte jag till farsta (helt i onödan kan jag tillägga).

Sen skyndade jag mig hem till Frida som lagade middag åt oss (vitlökspasta med haloumi). Jesper, Oskar och Sander kom förbi ett tag sen och vi roade oss med lite spel och sånt. Vid tolvtiden åkte jag hem till Pelin och sov där. Tänkte åka hem tidigt idag men vi fastnade framför One Tree Hill och kollade igenom halva säsong 4...


DU VILLE ATT JAG SKULLE BLOGGA, SÅ NU GÖR JAG DET SANNA (;





söööööööt, love you! ♥


torsdag, 3 mars

Har egentligen inget att skriva, inget intressant iaf. Är irriterad över att allt är som det är just nu och det finns inte så mycket mer att säga om det. Ska till stallet idag i alla fall, och förhoppningsvis händer det något roligt ikväll. Eller, det behöver inte ens vara något roligt, bara det händer något. Vad som helst, typ.




myskväll

Tjena bloggen!

Sanna kom över ikväll och nu sitter vi och kollar på Mrs Dourtfire! Haha pallar verkligen inte skriva .. SÅ BYE!


1:a mars!

Mina planer för dagen har det inte blivit något av, blir lätt så när man tycker det är skönare att bara ligga i sängen och halvsova (a). Men börjar bli lite uttråkad så ska nog käka något nu, och sen fixa lite grejer (städa, rensa osv) och senare ska jag eventuellt träffa Jennifer... Vill inte sitta hemma ikväll iaf.


mars förra året 


försökte äta banan, men då kom teo och åt upp den istället :(


RSS 2.0