sleepytime

Anna satte sig precis på bussen och åkte hem till henne, vi såg på filmen spider-man med Flisan&Cilla! Härlig dygnsrytm som jag har just nu är jag SKITTRÖTT, börjar kriga för att hålla mig vaken redan vid halv 11 tiden .. Lär ju ställas om hyfsat snabbt över lovet i think! Men nu ska jag sova, nattinatt ♥



oldie på Anna och mig!


GLEE

Hello partypeople. Det verkar inte hända något roligt ikväll så jag bestämde mig för att bara stanna hemma. Har kollat på The Big Bang Theory och Glee. Tycker att Brittany (Heather Morris) är gryyym.


L O V E

Ligger i soffan och kollar på DH med lillasis! Anna kommer snart hit och då får vi se vad vi ska hitta på, orkar inte skriva så ni får bilder från igår istället!



GISSA VEM SOM BESTÄLLDE FRÅN MIG IDAG PÅ DONKEN?

Charlie Gustafsson, min favorit skådespelare här i Sverige. Vet inte vad det är för speciellt med honom egentligen men bara älskar han! Så grymt charmig, vill ha (a) Menmen nu ska jag plugga nån timme innan jag ska ut på stan och möta Robin&Sandra, kanske lilla Laura om hon känner sig bättre idag! See u later ♥


S N Y G G


rise and shine

Jag har redan varit uppe ett tag faktiskt, åkte till stallet en sväng och myste/lekte lite med Poncho, sen åkte vi (jag och pappa) och handlade lite på coop, tjänade en hundring på att panta våra läskbackar från i julas också. Så jag har fått lite gjort i alla fall, ska duscha nu och sen städa rummet så att vi kan börja måla någon gång.


heelveetee

Min kamera dog, hittar inte min laddare eller min grej som kan koppla in minneskortet direkt till datorn med. Tror faktiskt att laddaren är hemma hos Pelin som åker till London om några timmar. Så det suger ju. Damp. 

Min kväll överhuvudtaget har faktiskt varit helt värdelös. Min mobil har blivit bombad av människor som vill hitta på något skoj, men jag är ju så jävla trött. Har även världens humörsvängningar - hela tiden (och det har ingenting med PMS att göra). Ska sova nu i alla fall och hoppas att imorgon blir bättre.


ni får en gammal bild istället, halloween för himla många år sen


snabb update

Jag sov hemma hos Plahn igår och har spenderat hela dagen hos henne, vi låg i soffan och kollade på one tree hill i fem timmar. Haha. Ska ta ett bad nu och sen slänger jag upp lite bilder från igår...


trött cheeey

Fyfan vilken bra start på lovet, igårkväll satt jag hela jävla kvällen och pluggade! Tills sist blev jag klar och då skypade jag lite med sis innan jag trött som fan somnade redan klockan 12 ... Självklart vaknar jag då klockan 8 imorse, så har städat mitt rum och fixat lite annat skit. Nu ska jag börja lite med svenskan som egentligen skulle in igår menmen man kan inte hinna med allt. Sedan blir det iväg till stallet! Mer har jag inte planerat så pusshej ♥


Gammal bild men stämmer in grymt bra på min kväll igår. Dator, mobil, plugg & godis!


she knows me too well ...


Can we be a family?


sommarkänslor på datorn!

Istället för att plugga har jag suttit och kollat runt på en massa härliga sommarbilder. Första doppet för sommaren, sommarkvällar med kompisar, sol&bad, ja precis allt man längtar efter just nu när kylan riktigt sticker i hela kroppen så fort man går en meter utanför dörren. Och eftersom jag inte hade någon snygg bakgrundsbild till datorn gjode jag ett litet sommarcolage som nu pryder min dator. Får mig iof bara att längta bort ännu mera ..



start me up

Tjenare! Kom nyss hem, har varit på SATS med Frida och Pelin. Det gick bra men blev ett väldigt kort pass. Ska duscha nu och sen fixa mig, ska till Frida ikväll och umgås med lite trevligt folk. Är fortfarande sjuk så kanske borde stanna hemma och ta det lugnt egentligen... Men det är ju lov liksom!


L O V FÖFAN!

Tja föfan!

Kom precis hem från stan, efter skolan lunchade jag med Sanna&Sandra - sushi såklart! Sen drog jag och Sandra till godispalatset och köpte varsin fet påse. Så nu kollar jag på oc och försöker förbereda mig på att plugga.. Två uppgifter som ska vara klart tills ikväll! ORKAR INTE, menmen bara ta tag i skiten i guess. Håller även på att föra över alla mina bilder till nya dator, är ju bara 18 tusen ungefär ..




keep it simple

Har ändrat lite på vår "design" nu, ville ha det rätt simpelt bara så tycker att det här duger ganska bra. Fixar det troligtvis lite bättre senare dock. Men nu ska jag lämna datorn ifred och plugga istället. Creds till mig? (a)

Imorgon ska jag träna förresten, med eller utan sällskap. Helst med... Nora, Belin, Pelin?



Sweet dreams


haha jag borstar tänderna för att gå och lägga mig, carro borstar tänderna för att gå till skolan (Y)




Rest in peace 8/5-08 ~ 23/2-11


Misshandlad dator haha .. :(


FÖRSTA INLÄGG PÅ NYA DATOR

Tihi sitter och leker med nya datorn, borde egentligen plugga men får väl skylla mig själv imorgon då jag måste sitta och plugga efter skolan på en fredag.. Haha första dagen på lovet med för den delen så F A I L! Just nu sitter jag och snackar med min nördiga syrra på skype, hon sitter och sminkar sig och ska snart till skolan! 3 veckor minus en dag tills vi åker till henne nu, längtar galet till att få åka bort från denna äckliga kyla!!!

craving



Så jävla gott, men jag vet inte vart man kan köpa det i Stockholm...


NY DATOR FTW!

Igår tog jag min kära dator hem till pappa på söder för att försöka laga den. Jävligt kul att ta isär en laptop kan jag säga, men inte lika kul när den väl är ihopsatt igen inte ens går igång. Funkar inte och ladda den eller nada, HELT DÖD. Så idag mötte jag upp pappa på en lunch och sedn gick vi och kollade dator till mig! Blev en liten netbook för att jag lätt ska kunna bära den fram och tillbaka mellan mammi/pappi. Tyvärr inte den jag sitter och skriver på nu eftersom det måste göras massa uppdateringar och installeringar först!



bored

Oj, trodde klockan var typ nio nu, men så var det tydligen inte! Jag är extremt uttråkad men känner mig lite piggare nu förutom att jag mår jävligt illa, känns typ som att jag har hinkat vodka... (vilket jag inte har). Ska precis plugga lite nu och rensa ut bland mina tröjor, om det går. Men det får ju inte plats längre :(


sympathy for the devil

Godmorgon världen! Jag sitter här fullt påklädd och så gott som klar för att åka till skolan. Men vet inte om jag kanske ska stanna hemma istället... Var på vårdcentralen igår och har tydligen bihåleinflammation, kul. Ska nog äta lite frukost och se hur jag mår efter det. Ciao bella!


en gammal klassiker


164 dagar kvar till turkey land!

Igår betalade jag och Sandra in första delen av resan till turkiet så nu jävlar kommer det bli av! Vi kommer åka dit tillsammans med Sanna och Elin 6/8 och stanna där i två fucking veckor, underbart! Något att se fram till medans man går runt och fryser och väntar på att det ska bli sommar ..



in tha schooool

Tjena bloggen!

Sry för min dåliga uppdatering, men eftersom min data bara blir värre och värre kommer jag knappt in på den längre så jag orkar inte ens försöka! Just nu sitter jag och Sandra i skolan på en av våra älskade håltimmar, börjar om en trekvart och då är det engelska som gäller innan jag äntligen får sluta! Imorgon är det isvaksbad som står på schemat, kommer gå dit redo att hoppa i men vet redan nu att jag inte kommer göra det haha .. Fyfan för vintern&kylan säger jag bara!



NEJTACK!


in any other world

Idag kom jag i tid till skolan, hade historia, matte och italienska och allting gick smidigt. Sen blev det subways med Bolin, och efter det bestämde vi oss för att dra till sats. Och fan vad grymma vi var! Trodde som sagt att jag skulle till läkaren idag också, men det var tydligen imorgon... Smidig. Ska försöka sova nu i alla fall, så godnatt.

 


don't look back in anger

Tjabba, min dag har varit tråkig. Har sovit väldigt mycket och bara degat runt fram tills typ halv nio, då gick jag med pappa till ica och sen kollade vi (+ mamma och Viktor) på 127 timmar. Den var bra, lite sorglig, men ändå fin liksom.

Nästa vecka är tidig vecka, vilket tar emot lite. Ska till läkaren imorgon också vilket jag verkligen inte ser fram emot, usch.
Ska borsta mina gaddar nu, natti.


gotland i somras


ORK*&`=PAR *&`=PN*&`=PTE*&`=SK*&`=PRI*&`=PVA *&`=PÅ M*&`=PI*&`=PFI`=P^TT *&`=PDATOR*&`=P ..




fredag, 18 februari

Matilda tvingade upp mig fett tidigt imorse för att hon skulle plugga, så då drog jag till SATS och tränade ett tag. I skolan satt jag bara och kollade på Frida när hon körde Tetris battle, nu på kvällen har jag varit med Sophia. Vi har spelat lite sällskapsspel, käkat godis osv. Nu ska vi kika på film!


"tar cykeln ner till city när bussen slutat gå..."

Godkväll! Sanna här nu, Matilda är i badrummet och borstar tänderna för tillfället (kan behövas efter allt godis hon ätit), annars har vi kollat på Spirit och taggat för sommaren och sånt. Lyssnar just nu på lite gyllene tider och ska straxt ner och hämta te. Glad tjej ikväll, hihi!


gotland 08


fucking thursday

Tjena bloggen! Ligger hemma hos Sanna i hennes säng och väntar på att hon ska duscha klart.
Jag hade bara en lektion idag i school som kändes lagom onödig, satt bara och lyssnade på musik ungefär.. 
Vi hade tänkt plugga lite ikväll men just nu lutar det mer mot film, ska upp innan skolan imorgon bitti och plugga istället! Nu orkar jag inte skriva mer för Sannas data är också cp.. BYYYYYE!




09:20

Uppe flera timmar innan skolan för att plugga, hur duktig är inte jag liksom? Som ni kanske har märkt orkar inte jag blogga just nu eftersom det tar ungefär en timme för mig att skriva en normal mening .. Ska försöka lämna in datorn på lagning så att skiten försvinner snart! Men nu är det dags att plugga, byyyye ♥


over my head

I never knew, I never knew
that everything was falling through
That everyone I knew was waiting on a queue
To turn and run
when all I needed was the truth
But that's how it's got to be
It's coming down to nothing more than apathy
I'd rather run the other way than stay and see
The smoke and who's still standing when it clears


2011-02-16

En månad kvar till USA, TAGGAAA!!!


if I just breathe

Idag har jag faktiskt varit på alla mina lektioner, ah-mazing eller vad tycker ni? Efter det åkte jag med Jennifer till Huddinge sjukhus och vi käkade subways. Killen i kassan typ vägrade dock tro på att jag inte ville ha varken kött eller ost på, haha. Gjorde förresten världens vurpa förut, precis när bussen körde förbi. Smidig.

Nu ska jag hoppa in i duschen.


februari 2010


17e bilden: En ovanlig bild.

Jag och Flempan, no comment..

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside




morsning

Tja. Skulle egentligen åkt och tränat innan skolan men försov mig lite och har fortfarande ont i huvudet så orkade verkligen inte stressa. Ska träna lite imorgon istället tror jag. Har iaf legat i sängen och kollat på The Breakfast Club nu, så jävla bra (; Nu ska jag borsta tänderna och sen åka till skolan för att ha franska, svenska och psykologi...


Alla hjärtans dag mys!

SömntutaN ...

monday morning

Godmorgon världen. Och glad alla hjärtans dag, eller något. Jag har ont i huvudet nu igen, men ska snart åka och möta upp Jennifer och sen åka till skolan. Ikväll blir det antingen filmkväll eller bio med Matilda, Plahn plus Matildas kompis. Goseligos.

Nu ska jag fixa mig!


fittdator


händelselös söndag

Igår gymmade jag med Pelin på eftermiddagen och efter det mötte vi upp Nicklas och åt sushi. Sen gick vi till café 60 där vi även fick sällskap av Adam, William och Josef. På kvällen kom Pelin hit och vi kollade på en ganska dålig skräckfilm.

Idag har jag däremot inte gjort någonting alls.
Eller jo, jag gick till ica och köpte cosmo + choklad. Och degade i sängen med Plahnis.


sushi + Nicklas på 60


WÄÄÄÄÄÄÄÄH :(

Ska ju tenta av historia A.. Första provet är den 22 Februari, och är fucking 130 sidor jag ska lära mig!?!? HJÄLP MIG SANNA!

segsöndag

Tjeeeeena bloggen! 

Precis kommit hem från Linnea, blev en mysig kväll med brudarna! Och en jävla massa tjockande: godis, chips, morötter, dipp, läsk och som avslut åt vi min morotskaka som jag bakade igår! Jag brukar suga balle på att baka men lyckades för första gången helt på egen hand *stolt cheeey* Igår kollade vi på film och körde pipspelet, jag blev lurad till att kolla på skräckfilmen Närkontakt - The Fourth Kind :( Som brudarna redan vet så hatar jag skräck så satt och gömde mig bakom en kudde hela filmen haha! Orkar inte skriva mer nu så laddar upp lite bilder istället!

Flempan Linnea Ribbing Jag Backman, lillAnna hade inte kommit än!
Allt tjockande ledde till slut..
.. till att allas byxor blev uppknäppta!

Hahah så klockren bild, tagen av Backman under en läskig scen i filmen!
Ribbing och Annis!

12 Februari 2011 12:17

Back @ mammis place! När jag kom innanför dörren är det första jag ser är att vår hylla där vi brukar hänga våra jackor är borta.. Flisan lilla "filmkväll" gick tydligen villt till igår, haha får se hur glad mamma blir när hon kommer hem igen! Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan det är dags att byta om till ridkläder och dra till stallet. Tror det är markarbete idag så jag är taggad trots kylan! Efter det blir det sleepover hemma hos Linnea med Anna, Ribbing, Backman och Fleminggård. Flempan ska ta med sig sitt pipspel så det lär nog bli en högljud kväll .. (a)


Förra tjejmiddagen hemma hos Linnea!

pocketfull of sunshine

Grovt uttråkad + lite feber borde ju betyda att jag borde kunna lägga mig ner och somna nu. Right? Men nej, jag är fett speedad så det lär nog inte funka... Kommer inte kunna fokusera på någon film eller liknande heller så jag får väl försöka hitta på något kreativt att göra. Hoppas sl har slutat krångla tills imorgon för isånnafall kanske jag åker in till stan och gymmar lite, kan ju smsa Elinpelinplahn och höra ifall hon vill göra mig sällskap (a).

Kollade förresten för andra gången på Easy A idag med mamma, tycker faktiskt om den. Väldigt originell på något sätt. Pocketfull of sunshine går förresten på repeat på mitt iTunes nu... (den är med i filmen alltså)


okej blir ett inlägg till för hitta lite gamla bilder på flempans dator!!



Snyggingarna Backman Ribbing och Flempan!

John Faraz Ante Robin på en av våra filmkvällar

Söta Backman

Jag Ribbing och Bjerv, coolingar..

Luciatåg på ålderdomshem, haha jag och Madde är de snygga renarna i bakgrunden!

Flempan Madde och jag

Jag på lektion, som vanligt med mobilen i handen.. Alla lärare dampade
alltid på mig i fjällen för det (a)


lodisfredag

Tjena bloggisch!

Sitter hemma hos Flempan med henne och Backman, ÄNTLIGEN en normal data att skriva på! Vi har precis kollat klart på Mean Girls 2 och nu är det Harry Potter som gäller! Mean Girls var helt okej, inte alls lika bra som ettan såklart men ändå bättre än mina förväntingar, som var väääldigt låga för övrigt .. Tihi lodis gänget number 1, osminkade, mjukiskläder och alla med en fet godispåse i knät! Nu ska jag kolla på filmen och tjocka lite mera, skriver mer imorgon snyggingar!



jag ser det snöar

Tillbaks på ruta ett nu då. Snön hade precis börjat försvinna och bam så kommer det typ en halvmeter ny. Inte rättvist.


K A O S !

Vaknar upp lite innan klockan 8 redo att gå till skolan men då har jag fått sms av både Anna&Sandra som säger att det är kaos, alla bussar är inställda i hela stockholm!! Så det är väl bara att försöka somna om, bara det att jag blev skitpigg när jag gick upp för att kolla ut genom fönstret..



10 februari

Var tvungen att ta mig till stallet ikväll (trots att jag är sjuk alltså), men pappa skjutsade som tur var. Sen så fick vi hjälpa massa andra som skulle hem därifrån och behövde hjälp att putta på deras bilar (jävla snö alltså...), kom hem för typ en timme sen och var alldeles frussen. Men tog ett varmt bad och nu känns det mycket bättre!


movie time!

Ska vi se om det går att skriva ett inlägg med mitt virus på datan .. Får kriga som fan med varje mening jag skriver så blir inte långt! Men just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 9 för då börjar the Fantastic four på sexan, tihi älskar såna filmer! Efter det blir det nog sängdags för min del, skola imorgon eller inte det är frågan?



matilda-bomb

Är lika uttråkad som Matilda, så tänkte underhålla mig med att lägga upp lite snygga bilder. På Matilda såklart dårå (a)


uttråkad

Tråååååkigt, vafan ska man hitta på när det är bara skit på tv :( Blir även ännu mer
deprimerad när man kollar ut och snön bara öser ner, är inte sommaren på väg snart
eller!? Så jag räknar ner till sommaren med Sanna, GE MIG SOMMAR NU!



sommarlängtan

Tjabba. Jag hade härliga drömmar inatt också, inte riktigt lika bra som natten innan. Men ändå. Nu sitter jag och lyssnar på min sommar-spellista och kollar på gamla sommarbilder. Längtar, men det är ju bara typ... 4 månader kvar. Hehe.


16e bilden: En bild på dig själv.


trött cheeey

Mensvärk&sjuk, härligt att det finns OC iallafall som kan lindra smärtan lite! Ska göra lite frukost och fortsätta kolla oc innan det blir historiaplugg som gäller. Orkar inte skriva mer nu så byyyyyyye ♥



sweet dreams

Har inget roligt att berätta om idag heller. Ingen skola av diverse anledningar, mest för att jag fortfarande har ont i huvudet. Men jag har precis bytt lakan och längtar efter att få krypa ner i min sköna säng... Så godnatt.

Hade förövrigt världens mest underbara dröm igårnatt, och det var väldigt verkligt också (så pass att jag fortfarande trodde det var som i drömmen när jag vaknade - blev lite sur när jag insåg att det inte alls var så).



15e bilden: En person som du vill vara med.

2007
2008
2009

2010

2011, miss you Madeleine Forsgren!

-

Tja föfan!
Precis kommit hem från skolan klockan 11 på kvällen? Jag&resten av alla jensens två:or har gått på teatern djungelboken som var obligatorisk eftersom vi ska göra någon stor uppgift om den senare. Vi hade dessutom en viktig idrottslektion idag som var förberedning inför isvaksdoppet så jag pallade iväg mig själv till skolan även fast jag inte mår sådär skitbra, tummen upp för mig. Menmen nu ska jag bädda ner mig i sängen och sooova, får se om det blir skola eller ej för min del imorgon PUSS ♥




walkin on sunshine

Min dag har varit helt hopplös, försov mig till första lektionen och sen när jag gjort mig klar för att åka så lyckas jag somna om igen. Har sovit av och till hela dagen nästan, galet irriterande.

Fick i alla fall ett mail om att jag kan hämta ut mitt SATS-kort nu, så ska försöka träna imorgon då. Kommer bli galet skönt, saknar den där känslan efteråt och träningsvärken också faktiskt. Älskar träningsvärk.


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Fjällenskolan tiderna!


15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

MAKE ME MELT

Just nu ligger jag i soffan och kollar in Victoria Secret och Forever 21 hemsidor. Endast en
månad kvar innan jag åker till USA och bränner upp alla mina pengar, tagga till föfan!!


sjukling

Åh fyfan .. ! Fortfarande ont överallt och förkyld som fan så ligger med en toarulle brevid sängen .. ingen skola för min del idag med andra ord! Har bara en lektion idag så missar inte så mycket i skolan, däremot hade jag planerat pyjamasparty med Robin, Laura och Sandra ikväll, mina brudar som jag inte umgåtts med på ett tag så känns lite surt ;/ Får se om jag mår bättre framåt kvällen. Nu ska jag förflytta mig till soffan och käka lite frukost framför något skitprogram på tv, puss på rumpan ♥


sail away

Idag har jag varit i skolan samt ätit sushi-lunch med Nora. Efter det åkte jag hem, somnade, och just nu gör jag ingenting alls. Är stört hungrig! Hittade förresten lite gamla bilder på mig och Petria, så jävla söt.


saknad ponny


13e bilden: Du och någon klasskompis.

Elin Plahn!

schoolday

Hej där bloggen!

Kom precis hem efter en jobbig dag i skolan, vaknade upp och mådde ännu sämre än igår. Ont i huvudet, halsen och i resten av kroppen med för den delen. Men släpade ändå iväg mig till skolan och led i flera timmar i skolan, först en och en halvtimmes historia sedan ungefär fyra timmars håltimme för att sedan ha 10 minuters engelska examination. Så värt! Men lindrade min smärta med lite godis tihi. Men nu blir ska jag fokusera på OC och sedan blir det kanske lite plugg.


Sandra&Matilda x3

last night


söndag: våfflor och bio

Eftersom att jag sov hemma hos Matilda igår så fick jag också gå upp hyfsat tidigt imorse, men det var skönt. Mindre skönt var att jag fick sitta och vänta på pendeln i typ 40 minuter... Hursomhelst, när jag tillslut kom hem så käkade vi våfflor (sjukt gott) på altanen, i solen, och sen åkte jag till Heron City med pappa och Viktor och kollade på bio, vi såg The Kings Speach, som jag tyckte var väldigt bra.


12e bilden: En bild på din vardag.

Tihi tjockisvarning .. (a)

sunday

Tjäna bloggen!

Igårkväll mötte jag först upp Sanna och vi drog hem till min pappa och kollade på Seabiscuit, hästfilm såklart haha (a) Sedan kom Elin, Frida, Simon, Love och Olle över och vi chillade lite. Tyvärr var jag tvungen gå upp klockan 8 imorse och gå till jobbet, vaknade med ont i halsen som bara blev värre och värre under dagen .. Så nu ligger jag framför tvn och tycker synd om mig själv! Måste plugga lite men för trött för att plugga just nu så det får bli laaaater.


saturday

Vaknade rätt sent idag, käkade en semla till frukost och sen åkte jag med pappa och handlade. Funderade på att köpa lite grejer på jysk, men det blev ingenting. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, får lite olika bud från olika håll.


cupcakes osv

Tänkte skriva en liten kort summering om vad jag pysslat med sen sist (inte så mycket egentligen)... Efter bion igår så sov jag hemma hos Matilda, vi gick och la oss nästan på en gång men kunde inte sova så då fick jag ligga och klia henne på ryggen, haha. Vi bestämde oss för att gå upp tidigt imorse och gick till coop för att köpa lite ingredienser till muffins. Så det pysslade vi med, och satan vad goda dom blev!



Efter skolan sen åkte jag med Matilda hem igen och vi kollade (nästan) klart på filmen vi hade börjat se på morgonen (Mannen som kunde tala med hästar), sen åkte jag hem en snabbis, böt om och sen åkte jag hem till Natta. Vi åt tacos och massa onyttigheter och kollade igenom lite One Tree Hill avsnitt (säsong 3) - nostalgi!



Kom hem nyss och ska nog sussa snart. Trött.


-

För trött för att blogga.. Dessutom har Sanna alla bilderna från dagen så hon får blogga senare! Jag ska iaf "skryta" lite snabbt om kortet jag fick hem på brevlådan (bra sverige?) idag. Tror jag vet vad jag vill käka för middag imorgon .. Nu ska jag kolla klart på filmen Mannen som kan tala med hästar, godnatt ♥

Aaw I feel so special!

thursday

Tjena bloggisch!

Jag hade en lektion idag i skolan, känns såå onödigt att åka in bara för det .. Men har bara mig själv att skylla på! Efter skolan åkte jag till stan och mötte upp pappa på en fika, blev vårat stammis ställe Vetekatten! Kvällens planer är bio med Sanna och Niklas, vi ska se the Green hornet. Inte hört något om den så får se om den är bra eller ej. Orkar inte skriva mer nu, bye!


 

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


Lilla syster, kan berätta precis allt för den här sötnos utan att skämmas.


if tonight is my last

Framåt kvällen så åkte vi till polisen och hämtade våra pass. Mitt passfoto är fortfarande fult (tänka sig?). När det var avklarat så åkte vi till ica maxi och storhandlade lite, vet inte varför men jag har alltid älskat ica maxi. Det kanske är min "trygga plats". Just kidding. Förövrigt så har jag inte gjort mycket mer idag än att äta godis och kollat på en dokumentär, ja - helt frivilligt. Det var faktiskt väääldigt upplysande och intressant.


strumpa


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll

Mathilda Backman, världens snällaste&gulligaste tjej och skulle inte kunna göra en människa illa!
En tjej som alltid finns där och som man kan lita på till 100%

Ännu mer bilder, men den här gången på sis och mammi!

Och nu ska mamma ha ljusparty här hemma så massa tanter är här, jippi .. Stängt in mig
med syrran på hennes rum så länge!

favoriträtten sushi till middag (a)


9e bilden: Någon i din släkt.

Kusinvitamin Josefine!

if a man can't lie, how can he speak?

Idag har jag sovit, pluggat och lyssnat på musik. Kollade också på det senate avsnittet av One Tree Hill, jättegulligt. 
Känner mig egentligen inte piggare men klarar nog inte av att sitta hemma en dag till, så chansen finns att jag faktiskt tar mig till skolan imorgon. Chockerande, jag vet.

ps. Rubriken kommer från Augustanas "Dust", check it out!


Hemma och sjuk idag igen, gått runt och fotat hela morgonen!


the girl in the moon

No one to talk to is reason enough to be blue




 


sjukling nr 2

Halloj. Precis som Matilda så har jag varit sjuk både idag och igår, men det är inte huvudvärk för en gångs skull. Är bara förkyld nu. Fast det är ju inte så kul det heller... Har inte gjort så mycket dom här dagarna dårå, mest legat i sängen och kollat på one tree hill. Fast har även hunnit plugga och städa lite. Vilket är bra, antar jag.


Johanna, jag och Elin i lördags


mmmh nypressad apelsinjuice och OC!


8e bilden: En person som du saknar.

Min älskade storasyster Carolina som för tillfället är i USA ett år och pluggar. Vi har alltid stått varandra
väldigt nära och har max varit ifrån varandra 2 veckor innan. Men nu har det gått 6 månader sedan jag sa
hejdå till henne på flygplatsen och saknaden är enorm! Däremot så kommer jag, Felicia och pappi åka och
hälsa på henne om lite mer än en månad! Ses snart sis och du vet att jag älskar dig ♥


ledsen cheeey

Hemma&sjuk idag igen! Ligger fortfarande nerbäddad i varma sängen och läser engelska boken. Känns tyvärr
som jag inte kommer någonstans eftersom jag läser så jäkla segt när det är på engelska .. Men bett mamma
hyra hem filmen till mig så får se om hon hinner göra det idag! Nu blire breakfast time, PUSS PÅ RUMPAN!

 


RSS 2.0