"Puffa mig nu"

Trist dag .. hatar att vara hemma och sjuk, därför det blivit en liten bomb i bloggen från min sida idag! Men eftersom lilla Sanna inte bloggat ett enda inlägg idag kan vi säga att jag bloggat för oss båda! Glott på tvn hela dagen och hunnit med två filmer, Systrar i jeans och Mulan haha! Blev en snabb tripp till godispalatset med mammi och syrran också tihi. Ska försöka sova snart så jag får många timmars sömn och förhoppningsvis är frisk tills imorgon. Men inte riktigt trött än eftersom jag sov ungefär 13 timmar inatt (a)


Pufflåten, nästan lite gullig!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp

Sanna&jag, fräscha brudar ..

Change the voices in your head, make them like you instead

  


2 cool 4 school

GODMORGON!

Började egentligen klockan 9 idag men vaknade upp när min buss redan gått för 10 minuter sen och mådde dessutom inge vidare, så gick bara in till mamma och sa att hon skulle sjukanmäla mig och sov några timmar till! Men idag ska jag faktiskt göra lite nytta och plugga istället för att bara glo på tv, ska bara äta frukost och kanske ta en alvedon först och sen sätta igång!


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Jag och Jennifer, väääldigt många år sen!


tired

Shit vad slut jag är .. Sovit hur få timmar som helst den här helgen och har dessutom stått och jobbat hela dagen! Men hade iallafall en mysig kväll igår, jag drog hem till Jens och badade i hans badtunna med Carro, Tråden, Backman, Flempan, Sandra, Erik, Sebbe, John och Jens såklart. Jag och Sandra drog däremot hem till mig ganska tidigt och sov! Nu sitter jag och har lite halvångest, ska ha läst ut en halv bok tills imorgon som jag inte ens börjar med och har en stor historia uppgift.. Jag som bara vill SOVA! Får börja plugga efter middagen, see u later ♥


Haha precis när jag och Sandra skulle hem, därför hon står som en cooling i bakgrunden med kläderna på!


i wish you were a stranger i could disengage

Godeftermiddag på er! Jag hade en väldigt trevlig kväll igår och åkte hem tillsammans med Pelin runt 3, men vi vaknade ändå hyfsat tidigt och då kom William hit och så gick vi och käkade pizza (eller han åt pizza, jag käkade pommes), en bra start på söndagen helt enkelt. Nu ska jag äta godis och kolla på film (a).


raise your glass

Sitter hemma hos Johanna nu, vi håller på och fixar oss lite. Sen ska vi möta upp Pelinplahn och dra vidare på lite småfestligheter. Vi hörs imorgon! PUSS

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Väldigt gammal bild, kanske är runt 5 år eller något här!


ett ord : BALLE

TRÅKIGT, kollar på skittv och väntar på att varmvattnet ska komma tillbaka *suck* Bjuder på lite bilder från igårkväll så länge! Blev en del dräggbilder så ni får de minst farliga. Rubriken vet jag inte riktigt hur jag ska förklara, en kille som var där heter Rasmus och kallas Balle av sina kompisar.. vad mer kan man säga?


Carro och Flempan's söta hundvalp Sebbe!

Backman och jag

mys

Jag Flempan och Backman

Tove Linus Jonas (morfar!) och Carro

Hemsk bild, påminner mig om något jag såg i ett CSI avsnitt ..

Jag Carro och Johan

Söta Robin showar med sina dansmoves!

Mina brudar!



Klockan 5 på morgonen bestämmer sig brudarna för att moona..


there's only one tree hill

Började se om första säsongen av världens bästa serien igårkväll (för typ 100:e gången), One Tree Hill såklart. Första säsongen är verkligen underbar. Seriously. Fast kan inte kolla vidare nu för jag hittar inte nästa skiva :(

Har lyckats ta sönder min mellanslags-tangent också, skit.


a discoball is just hanging by a thread

Är både uttråkad och lat idag, ingen bra kombination. Ska städa, spackla och slipa lite i rummet nu, sen eventuellt åka till onoff och lämna in min mobil på lagning, och kanske köpa en ny om pappa skulle kunna gå med på det. Är förövrigt sugen på att hitta på något ikväll, men samtidigt vet jag inte om jag orkar ta mig någonstans. Bluä. Ciao.

 


LÖRDAG

Godmorgon!

GRYMT TRÖTT, sovit i mindre än 5 timmar i natt .. Och alla som känner mig vet att jag behöver min skönhetssömn på 8-12 timmar! Vi kom hem klockan 5 nånting och gick oss la nästan på en gång, sedan klockan halv 7 ringer det vääääärsta väckaklocksalarmet jag någonsin hört! Självklart lilla Carros mobil som gick igång och eftersom ingen fattade vad som hände så det ringde det i 10 minuter innan vi stängde av det! Menmen det blev iallafall mys igårkväll, vi körde allsång hela natten! Togs en jävla massa bilder igår också, laddar upp de så fort jag fixat in dem på datan. Nu ska jag fixa lite frukost och sedan är det dags för stallet!

GÅRDAGENS SHOPPING

Linne, Vero Moda. 50% rabatt så kostade endast 80 kr!

Haha suddig skitbild menmen, underkläder från H&M. BH, 150 kr och string, 50 kr.


finally weekend!

Tjena bloggen!

Kom precis innan för dörren, stannade kvar i stan efter lunchen med Sanna&Sandra och mötte upp Emma! Vi tog en mysig fika på Waynes och gick runt i lite butiker innan vi gick på bio och såg Burlesque. Grymt bra film med massa bra kändisar som man redan kände igen från andra bra filmer och serier! Lite mycket låtar ibland bara men jag blev ändå grymt party sugen av all musik (a) Fick även miniorgasmer under hela filmen eftersom snyggingen Cam Gigandet var med. Han var även med i OC och spelade Volchok, SÅ SNYGG! Ikväll ska jag förhoppningsvis festa med mina brudar Carro, Flemps och Backman! Gaah nu orkar inte jag skriva mer med tom mage, HUNGRIG.. vi hörs lite senare ♥




världens finaste!


28 januari

Idag hade vi bara en lektion, i typ en timme... Så det var ju lite onödigt att åka dit, men jag käkade lunch med Matilda och Sandra efter, och det var ju trevligt. Sen åkte jag hem och kollade på Seabiscuit med mamma, den är så bra, och fin och allt det där. Blir lite tårögd varje gång jag ser den, hehe.


"you know, you don't throw a whole life away just 'cause he's banged up a little"


min trötta&kelsjuka kissemisse!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv


Vietnamn-resan december 2009. Allt började en månad innan och försöker fortfarande vänja mig
med allt så just nu pågår en konstig tid i mitt liv!


thursday

Försov mig imorse, som alltid. Var i skolan ett tag och sen åkte jag till stallet med Jennifer, vi red lite i ridhuset vilket inte gick sådär super, men helt okej åtminstone. Jag är hursomhelst jättefrusen nu så ska ta ett varmt bad och sen krypa ner i sängen och kolla på nån film eller serie, åååh sååå skönt.


TORSDAG 27 JANUARI

Godmorgon bloggen!

Just nu ska jag iväg på läkarbesök vilket krockar med min enda lektion idag så kan kalla det att jag är ledig idag (a) Efter det ska jag iväg och träna, ska riktigt köra slut på mig själv idag har jag bestämt! Kanske även blir bio efter med Sandra, vi försöker komma fram till någon film vi vill se. Verkar mest luta åt Narnia just nu! Men nu ska jag verkligen dra, PUSS ♥

 


BiffeN!


weird

Min arm är helt fucked up, inte för att det gör särskilt ont eller så men det ser äckligt ut. Blodådrorna syns typ jättemycket men dom är skitsmala så det ser ut ritade bläck-streck eller något + att dom syns hela vägen upp till armvecket och så är muskeln under min tumme typ blåaktig. Varför blir det så för? As-weird, mina föräldrar tyckte också det såg knasigt ut men dom hade inte mycket mer att tillägga om det.

Aja, ska sova nu och hoppas på att det är borta imorgon. Spääännade.


Påtal om sånt där så får ni se en bild på mitt lilla apotek också, har faktiskt "fått in" lite nya grejer också men orkar inte ta en ny bild. Heh.


SKRIDSKOR





Vit som ett spöke? OHJA! 


3e bilden: En bild på någon i din familj.


Haha min snygga pappa dåra på hans 40 års fest. Snusk-tema på festen så ja..


hihi

Idag åkte vi som sagt skridskor, det var roligt men det gick inte så bra för mig (a). Efter det gick jag, Frida, Sandra, Matilda, Pelin och Jennifer och fikade på det där stället vid gallerian. Sen följde jag med Jennifer till hornstull och kollade på en bil som hon troligtvis ska köpa i helgen, blev lite avis faktiskt.

Efter maten var jag som vanligt jättesugen på godis, så då sa mammis att jag skulle kolla i kylen och då hade hon bakat chokladbollar. Sicken tur man kan ha va? Nu ska jag iaf äta upp dem och kolla på det senaste One Tree Hill avsnittet.


-

Sanna har precis dragit till skolan, hon har matte&italienska och lilla jag börjar inte fören klockan två och har endast idrottslektion idag! Vi ska åka skridskor, vilket jag inte gjort på väldigt många år så det kommer ju troligen gå åt helvete .. Ska ta med mig kameran så ni ska få njuta av lite snyggsnygga bilder när jag kommer hem igen! Nu ska jag fixa lite frukost, pusshej ♥


25 januari

Halloj allihopa. Imorse när jag vaknade mådde jag pissdåligt så då bestämde jag mig för att sova ett tag till och se om jag mådde bättre då och kanske kunde åka till sista lektionen eller något sånt i alla fall... Men vaknade inte förrens elva då och mådde fortfarande lite halvdåligt. Men tog en ipren så då blev det bättre och jag orkade pallra mig hem till Matilda. Vi har köpt lite godis och ska kolla på någon film (+ plugga lite, hihi). Nu ska jag vara social, så bye.


bjuder på en söt bild från matildas dator (a)


update

Mitt pass blev inge fint. Men jag har tydligen växt till mig och är numera hela 1,66 cm lång. Oj. Har förövrigt helt galet ont i huvudet, funderar på om jag har feber eller om det bara är för att jag sov nu under dagen. Det lär väl märkas imorgon. Nu ska jag i alla fall spana in senaste avsnittet av "ponnyakuten 2" på svtplay och sen ska jag försöka sova.  


sometimes it feels like the walls are closing in

Skoldagen blev lite konstig idag. Åkte hem vid typ 11 och somnade, så nu mår jag inte sådär jättebra (som vanligt när jag sover på dagen). Fast ska iväg till polisen med mamma och pappa nu för att att fixa pass, och eventuellt lite take-outs.


2a bilden: En bild på dig själv.

Ingen historia lektion idag igen. Lite surt när man går upp kvart i 7, fixar sig och sedan åker in till skolan och direkt när man kommer fram, 10 minuter försent och jättestressad får man veta att den är inställd. Så fick över 5 timmars håltimme och Sandra dissar mig för lite andra saker så då åkte jag och tränade! Haha älskar musiken jag lyssnar på när jag tränar, har baxat Carros spellista som hon hade på studentflaket så taggar till som fan av den musiken. Speciellt till låten "för vi har tagit studenten", men tyvärr är det 1,5 år kvar tills det blir min tur.. Men nu ska jag duscha och sedan måste jag köpa någon god lunch innan det blir dags för engelska lektion, PUSS ♥



Nyår 2010-2011


-

Tänkte vara allvarlig men det gick inte. Jag kommer hursomhelst inte kunna sova på ett bra tag så ska ta och rensa och sortera lite bland mina älskade foton nu... God natt på er.

 
randombild


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


Sandra, twini&klasskamrat!
http://sandraainasoja.blogg.se/


lägg upp bild som passar in på texten

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

seg söndag

Hej där!

Precis kommit hem till mammi, jobbade ett 6-timmars pass idag och sedan hämtade mamma mig i Barkaby så åkte vi och handlade! Måste säga att det var grymt mkt folk ute på stan idag, speciellt för att vara helgen innan löning.. Så blev en stressig dag på jobbet! Igårkväll var jag på bio i Kista med Sandra och hennes mamma Cecilia. Vi såg the Tourist, hade inga förväntningar innan på filmen så jag gillade den! Jag gillar iof alla filmer som Angelina Jolie är med i, så grymt snygg brud. Hade inte tackat nej till att se ut som henne!


23 januari

Halloj, det var ett tag sen! Efter att jag fikat och tagit en promenad med Nathalie i fredags så åkte jag hem till Pelin och kollade på skräckfilm + käkade kladdkaka, sen smsade Nora mig på kvällen och frågade ifall jag vill gå på museum med henne på lördagen. Så då åkte jag direkt från Pelin till tekniska muséet på morgonen, det var trevligt och vi passade på att se en 4D film om vulkaner också. Tyckte det var kul men inte sådär överdrivet bra gjort precis, var på en sån i Italien om dinosaurier en gång som var mycket bättre!

Efter muséet så åkte jag hem en snabbis och sen tillbaka till Pelin för att kolla på film och baka choklad"bollar" med henne och Frida, det var mysigt. Nu är jag hemma igen och ska precis hoppa in i duschen.


hjärtat gjorde jag (a)


sandra och matilda x3

Blev en myskväll hemma hos mig ikväll med mina brudar Sandra, Tråden och Backman! Vi har kollat på mean girls, tjockat lite chips och snackat skit! Även suttit och masserat mina ben hela kvällen, eller mest koncentrerat mig på vänstra benet där jag har en stäckning eller liknande, otränadbrud_93.. Jag har gått som ett cp hela dagen så när jag och Sandra gick runt på stan var hon min lilla handikapsassistent eftersom vänstra benet sviker mig ibland och bara viker sig. Har ju ridning imorgon också men vet inte om jag kan vara med, får se om det är bättre imorgon bitti! Nu somnar hon snart i min soffa så jag måste nog börja bädda sängen och röra oss dit istället! GODNATT ♥



Ska även komma en tvåa snart .. verkar tyvärr lite b, massa disney-skådespelare med (N)
Här får ni iaf en länk till trailen: http://www.youtube.com/watch?v=dp9CBuDfgZk


friday i'm in love

Finally friday! Följde ju med MP till frisören idag, och efter det käkade vi sushi. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och kollar på OC på 5:an, älskade ju serien förut men kan verkligen inte förstå varför längre. Underhållande kanske, men annars... Nä, så jävla uttjatat. Ikväll ska jag fika med Nathalie, och mer än så vet jag inte för tillfället.


mp spexar till det


I believe

Shit, jag vaknade precis och säger bara en sak - MINA BEN! Vilken smärta, kan inte ens vända på mig normalt i sängen. Haha tur att jag inte har någon skola idag, då kan jag ligga kvar i sängen hela dagen och få mamma mata mig på sängen! Eller inte .. ska möta Sandra i stan runt 2-3 tiden så får komma på något smart för att få igång mina ben igen.


Jag och Sandra på sushin igår, blir nog samma favoriträtt idag igen (a) mongobild på mig men bjuder på den!


greetings from mälarhöjden

Halloj allihopa! MPs pappa körde till fel stall när han skulle hämta oss och därifrån tog det typ 40 minuter att åka till rätt stall så vi blev kvar där ett bra tag, vi hjälpte Danielle (som hade insläppet) lite och sen myste vi med hästarna medans dom stod och åt sin mat. Så det gjorde inte så mycket egentligen...

Imorgon har jag som Matilda redan sagt ingen skola, skönt! Men vi måste upp tidigt ändå för jag ska följa med MP till frisören klockan 10. Aja, nu ska jag äta något medans MP duschar och sen ska vi kanske ta en promenad eller något sånt.


lilla Hampus och jag


LÅNGHELG!

Fyfan vad lyx, min enda lektion jag hade idag blev inställd så jag har varit ledig hela dagen idag och fick nyss mejl att vi är lediga hela dagen imorgon också så blir långhelg för min del! Tihi var bara det jag ville säga och skryta om (a)

20 januari

Godmorgon! Jag är nästan helt klar för att åka till skolan men jag behöver inte åka förrens om typ en timme, så jag har tid till att slappa ett tag också. Skönt :) Ska till stallet sen tillsammans med MP, ska sova hemma hos henne också (vi börjar ju typ samtidigt imorgon). Nu ska jag göra frukost, bye.


mp och jag i somras, gotland


sleepytime?

Nu är jag precis hemkommen från Sandra! Vi drog dit direkt efter skolan och lagade tacos till middag och chillade! Jag fick även presenter från Peru och kläder&annat fint hon inte ville ha, så gullig ♥ Och nu sitter jag här i soffan och funderar på att krypa i sängen snart, men kanske lite för tidigt än så länge..? Jag har iallafall bestämt mig att jag ska upp och träna imorgon innan skolan, vare sig jag vaknar upp med träningsvärk i benen eller inte! Nästan 100% säker på att jag kommer ha det imorgon om man tänker tillbaks på min mjölksyra i benen efter idortten.. Menmen nu ska jag sätta på tvn och vänta på att klockan blir sängdags, ni får två schnygga bilder på mig och Sandra från ikväll!




fortfarande sur

Tycker det är konstigt att jag blir tröttare och mår sämre desto mer jag sover, visst är det dåligt för alla att sova fööör mycket, men till och med åtta timmar är nästan för mycket för mig medans fem - sex timmar är typ perfekt. Jag är förresten jääävligt sugen på att börja träna igen, måste bara beställa mitt SATS kort men jag glömmer ju bort det hela tiden. Lite roligare är att jag har en glass (Tipp Topp) i frysen och att jag fick beställa lite mer kläder från H&M idag. Vad det blev får ni kanske se någon annan gång...

Nu ska jag slita mig från datorn iaf och gå ner och försöka fixa något att äta, resten av familjen är nämligen hos grannarna och äter middag. Jag fick inte följa med. Hihi, jorå men jag orkade inte. True story.


lördags


eviga håltimme ..

Hellue bloggen!

Nu ligger jag och Sandra hemma hos min pappi igen och degar i varsin soffa. Vi hade idrott imorse och nu har vi ungefär 4 timmars håltimme så vi har ätit och ska snart plugga lite, sedan blir det tillbaks till skolan igen och ha en timmes svenska lektion, känns så värt.. Haha fick dessutom känna av hur fucking otränad jag blivit under lovet, skulle göra upphopp i två minuter och efter det kunde jag knappt stå på benen! Så imorgon blir det friskis&svettis som gäller, så ska jag försöka komma igen med tränandet igen. Men nu tror jag att vi ska ta en liten powernap, godnatt♥


sur

Mitt jävla alarm satte inte igång imorse så jag lyckades försova mig och missa idrotten, lyckades somna om också så nu har jag missat italienskan med... Irriterande. Får ser hur jag gör nu med resten av dagen. Ååh.



schleten

Åh vad jag inte orkar göra något idag, men eftersom att det är så mycket som måste göras så är det väl lika bra att ta tag i det. Har jag hört... Nej, men ska ta mig ur sängen nu, och så blir det en snabb dusch och sen får jag sätta igång.


gammaaal


18 Januari

Godmorgon bloggen!

Sitter och äter frukost och nördar lite vid datan, ska snart in till skolan och ha engelska! Blev ingen första dag med nya klassen igår eftersom historia lektionen blev inställd och det var enda lektionen vi skulle ha tsm igår. Så det lär nog bli första dagen idag istället, jag har lovat Sandra att sitta med på psykologi lektionen idag så en lektion blir det iallafall.


Längtar utomlands, till sommaren och värmen .. !


monday once again

Idag har jag bara varit i skolan, hade italienska och matte. Plus sushi-lunch däremellan med Jennifer och Nora, lika gott som vanligt! Har suttit och kollat på massa hotell nu också inför sommaren, är jävligt taggad men samtidigt stressar jag upp mig för att jag inte vet hur/var/när allt kommer bli. Så onödigt, för det brukar ju alltid bli bra ändå.

Ska gå ner och fixa lite middag nu (= mackor och te).


jennifer @ sushi-stället


mihihi (a)


måndag

Har tråååk så kan lika gärna skriva ett inlägg, är hemma hos pappa med en sovandes Sandra. Robin, Mikaela o Stephanie var också här innan men sen skulle de tillbaka till skolan, de har ju inte lika lång håltimme som mig och Sandra, ungefär 5 timmar lång liksom.. Vi kommer ha ett cpschema första halvåret men vi har iaf varandra så det blir inte allt för tråkigt med alla håltimmar förutom när hon ska ligga och sova hela tiden dåra -.- Nu vaknade hon så ska vara social istället, puss!


16 januari

Det har faktiskt gått rätt bra för mig idag, har städat och dammsugit så nu är det nästan klart för att börja målas och så! Hittade också några gamla fotoalbum och har lagt över lite bilder därifrån till datorn.

Fick dessutom ett sms av Cecilia som berättade att hon hittat min digitalkamera ute i kalvhagen (på gotland), man kan ju anta att den är lagom trasig efter att ha legat där ute i en månad eller något sånt. Buhu...

Men nu ska jag käka godis och plugga + kolla på film!


Sunday

Hallå där!

Kom nyss hem från jobbet, det ända jag hunnit göra är tvätta bort sminket vilket jag alltid måste göra direkt efter jobbet. Känns som man här ett äckellager i ansiktet efter man varit i sådan miljö flera timmar i sträck. Snart ska lilla släkten komma hit så blir det middag och mys. Imorgon blir första dagen i nya klassen, redan taggad blandat med nervös men det ska nog gå bra! Nu orkar mina trötta armar inte skriva mer, hare bra.



Födelsedagsbarnet!

Jag Carro Fleminggård och Anna!

 


hello there

Idag ska jag försöka vara effektiv har jag bestämt, hittills har det gått bra faktiskt. Har varit i stallet, handlat lite småskit med pappa och påbörjat städningen av mitt rum. Ska avsluta det nu, sen ska jag plugga och beställa lite (med betoning på lite!) kläder. Hör av mig senare om hur det gått. Wish me luck ;)


så såg det ut i början, nu är det lite bättre!


Nattinlägg 16 Januari

Tjena bloggen!

Bara för jag inte skrivit på ett tag slänger jag in ett litet inlägg, precis kommit hem från Ribbing, vi hade lite artonårs firande för henne. Jättemysig så tack för ikväll hjärtat ♥ När jag ändå pratar om födelsedagar måste jag även säga stooort grattis till Anna Eliasson som fyller arton år idag, GRATTIS ÄLSKLING! Men jag ska upp och jobba tidigt imorgon bitti så borde redan somnat för ett tag sedan, efter jobbat blir det släktmiddag för att fira Flisans födelsedag förra veckan så förvänta er ingen uppdatering från mitt håll imorgon, så Sanna du får ligga i lite istället!! GODNATT ♥


GRATTIS ANNA ARTON ÅR, MINDRE ÄN FYRA MÅNADER KVAR TILLS VI KAN RÖJA PÅ KROGEN TSM NU! ♥


still breathing

Ikväll skulle jag egentligen följt med några vänner till någon restaurang för att fira Nicklas som fyllt 18 (någon vecka försenat?) men humöret svek lite så jag har legat i min säng och fortsatt kolla igenom sex and the city istället, tråkigt på en lördagkväll - yes. Men ändå, what to do? 

Följde förövrigt med Matilda och kollade när hon red idag, så duktig! 


sötaste teo imorse 


Orkar inte skriva så ni får bildbomb från kvällen ist!







lilla lady

Vi ska hem till Elinpelinplahn på middag nu med Belin, Nora och Frida(?). Mys!


GRATTIS JOSEPHINE RIBBING ARTON ÅR, LOVE U ♥





Förklaring!

För er som inte riktigt hänger med vem av oss det är som skriver ibland så står det alltid längst ner av inlägget, vi har delat upp oss till varsin egen kategori och sedan har vi även allmänt och bilder som vi skriver i när vi är tsm!


hmm bilden hör inte riktigt ihop med inlägget ..

Tjo bloggen!

Precis ätit lite middag, blev tjockismiddag från a la donken! Skyller på Teo, han skulle tillbaka hem till mamma och då fick inte riktigt middag plats i planeringen! Måste även skryta lite om att vi fick tillbaka nationella provet i Matte C idag, lyckades få VG på det så blir även VG i slutbetyg för min del *stolt cheeey* Morgondagen är redan planerad, ska möta Sanna och Sandra och äta lunch innan jag ska till skolan och vara där i endast 20 minuter. Möte med syo och min nya coach om framtiden ungefär .. På kvällen var det först tänkt att jag skulle på Let's dance med mamma och sis men tydligen är det artonårs gräns på den skiten så det nya planerna är middag med brudarna från nya klassen! Nu sitter jag och kollar på how i meet your mother så inte tid och skriva något längre, puss ♥


13 januari

Haha jag måste sluta planera mina dagar i förväg på bloggen, det känns så värdelöst när det inte riktigt blir som det skulle då. Stannade hemma idag också för er som inte förstod det, men min huvudvärk har faktiskt blivit värre igen. Ska ta en ipren innan jag går och lägger mig ikväll och hoppas på det bästa... Mer än så säger jag inte nu!


älskade Norrgatt, december


/Sanna


kort skitinlägg

Idag blir det skolan för min del, börjar dagen med lunch med mina brudar Sandra Laura och Robin! Måste springa till bussen nu så vi höres efter skolan, PUSS ♥

sleepy time

Jag funderar lite halft på att gå och lägga mig nu, kanske läsa lite i min bok? Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, och isåfall ska jag även fixa mitt gymkort, växla in ett av mina sl-kort samt lämna tillbaks lite biblioteksböcker. Massa jobbiga stuff alltså. Sen ska jag rida också, men det blir la kul - om det inte snöar. Aja, goodnight.


har tappat bort fodralet till boken... och minneskortet till kameran (därav webbcam-bilden)


/Sanna


wednesday

Som Matilda redan berättat så är jag sjuk idag... Har inte så mycket annat berätta.
Ska åka till stallet snart, när pappa kommit hem. Sen blir det middag och ett långt bad troligtvis, kan behövas. Det var allt för mig, kanske skriver något roligare sen om ni har tur ;) Over and out.


har kollat på den här idag med mammis


/Sanna


S J U K S T U G A

Godmorgon bloggen!

Blev en till sjukdag för min del idag, hade planerat att gå till skolan men huvudet värker och saknar kraft i hela kroppen .. Smsade med Sanna nyss också och fick reda på att hon också är hemma och sjuk idag igen! Just nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på spider-man, ska snart fixa en god macka och lite apelsinjuice till frukost!



pretty nice schema skulle jag säga!


Sen kommer jag även läsa Engelska B med en klass som har eftermiddag när vi har förmiddag och tvärtom, ska ha möte med syo och Karin på fredag så då får jag reda på vilken klass det blir. Historia A kommer jag läsa själv på fritiden med Sandra, vi kommer bara komma till skolan och skriva proven osv. Varför har jag då detta cpschema? Jo för att inom en vecka ska jag och Sandra byta klass till Sannas klass! Går just nu natur, men snart är det samsam som gäller!


yummy


mmmbop

Härmade Matilda och stannade hemma idag... Nä men jag hade lite feber igårkväll och kunde inte sova, nu har jag inte feber längre. Bara ont i huvudet och halsen. Det syns också kan jag säga, har världens påsar under ögonen och mitt hår ser lite mindre välvårdat ut (trots att jag tvättade det igårkväll).

Nu ska jag återgå till att kolla på Sex and the City och störa mig på Carrie, hon är så... Jag vet inte, Aidan liksom... Men hon och Big förtjänar varandra kan man ju säga. Åh så bra jag formulerar mig idag, sorry.



/Sanna


11 Januari

Usch jag drömde äcklig marddröm hela natten, vaknade klockan 6 helt svettig och kunde först inte somna om men när jag väl gjorde det kom jag såklart tillbaka till samma jäkla dröm.. Hate it. Så nu har jag huvudvärk&ont i halsen, skulle ändå bara haft en lektion idag så ska stanna hemma och läsa min svenska bok. Dagens positiva är att mina snyggingar Robin och Laura ÄNTLIGEN är hemma!! :D Men tror de är i fel dygnsrytm så de orkar inte gå till skolan idag, så ska träffa de imorgon då även Sandra är hemma! Finally säger jag bara, see u later ♥


00:53

Tjena mittbena!

Ligger nerbäddad i min varma säng och ska snart sova, det enda stora problemet är min snarkande mamma i rummet brevid .. Kanske borde flytta tillbaka sängen igen så att jag inte ligger så jäkla nära väggen och hör det som hon låg i samma säng som mig! Jag som dessutom hatar att väcka människor, så får helt enkelt försöka sova till oljudet. Mamma var iaf snäll och lånade min bok idag, den ska vara färdigläst tills på onsdag så kände att det var på tiden att låna den! Som tur är boken jag ska läsa tydligen bara 50 sidor lång så det hinner jag lätt läsa ut på en dag. Tyvärr är det inte speciellt rolig läsning, är från renässansen så är en gammal diktbok ungefär .. Nä nu är det time to sleep, vi hörs imorgon gullisar ♥


Randombild på mig och min polare Robert!


10 januariii

Ska väl ta och skriva något här innan jag somnar... Idag har jag varit i skolan (tråkigt som fan men jag överlevde), senare åkte jag till stallet och red ut med Danielle. Det var kolsvart och Poncho var lite knäpp, men rätt mysigt ändå. Nu ska jag torka håret (eller fläta det kanske, bara det inte blir tovigt) och dricka te. Sen ska jag sova, är jättetrött och har jätteont i huvudet.



/Sanna


Today's a good day!

²Tjoooo bloggen!

Precis kommit hem från första skoldagen, kändes segt att sitta vid skolbänken igen och stirra på klockan i väntan på att tiden ska gå.. Hade dessutom prov första lektionen men jag lyckades kirra hem ett mvg och får alltså mvg även i slutbetyg *stolt cheey* Tror det endast beror på att det bara var jag och läraren som satt och diskuterade, det andra som skulle vara med kom inte. Annars hade jag bara suttit där tyst och fått ett ig istället .. Lunchade även med lilla Anna idag innan skolan, blev såklart favoriträtten sushi! Ska snart ut på restaurang med Felicia, Filippa och pappi. Vi ska äta på våran favorit grekrestaurang som vi alltid äter på när någon fyller år och idag är det lilla Felicia som blir 16 bast! SÅ STORT GRATTIS TILL HENNE ♥


ZzzZZZzzzZzzzzZz

hmm för trött för att skriva någon vettigt inlägg for the moment men något litet inlägg måste jag ju skriva idag.. kollat på film med lillsis efter jobbet - Foolproof. Faktiskt hyfsat bra film, den var inte vad jag hade förväntat mig om vi säger så! Men nu ska jag sova, får se om jag bloggar innan skolan imorgon, börjar ju inte fören klockan 1 så lite sovmorgon blir det! PUSSHEJ ♥


where was the moment we needed the most

Åh jag är på så dåligt humör idag. Så illa att det känns som att ingenting skulle kunna göra mig gladare, inga skor, inga kläder och ingen händelse... Ingenting. Men som tur är så går ju sånt över. Funderar på att gå och köpa en stor godispåse som plåstrer på såren.  



/Sanna


café 60

 Kom nyss hem från lite kvällsfika med William och Pelin, det var trevligt sisådär. Nu är det dags för skräckfilm, äntligen! :)



/Sanna


I'm lovin' it

Dags för mig att krypa i säng och sova, ska upp halv 8 imorgon bitti och jobba ett nio timmars pass.. jag hoppas att ni tycker synd om mig för det för iaf jag! Och ja Sandra, innan du säger något så kommer jag självklart stå ut genom att tänka på pengarna (; Kvällen har bestått av film med pappi och sedan spelat roligaste spelet på internet med mina systrar och två av carros kompisar. Pictino beta heter det, så samla ihop ett gäng över msn och skicka in alla på facebook och kör! Det är ungefär som charader fast över internet. Det var allt för mig, vi hörs imorgon ♥


4 långa månader kvar ..

Tjääna bloggen!

Sitter i soffan med lillsis och degar, ska snart ta bussen hem till pappi och spendera natten där. Ska jobba imorgon bitti så skönt att sova hemma hos pappa då eftersom det är så mycket närmare, dessutom är teo min lilla bebis där så kan mysa lite med honom också!

Idag är det 8 januari och det betyder att det är exakt 4 fucking månader kvar tills jag blir 18 år!! Haft nedräkning sedan jag vet inte hur långt tillbaka och nu börjar det äntligen närma sig! Redan spikat att jag ska tatuera mig det första jag gör när jag fyller år, har funderat länge på vad jag skulle göra men nu är jag helt hundra. Dessutom bokat lokal där jag ska ha min 18-årsfest så grymt taggad! Menmen nu måste jag gå och klä på mig ett par extra lagar kläder, ska snart ut i kylan! puss ♥

För er som inte vet vem Teo är lägger jag upp två bilder på honom, min söta bebis!



saturday

Tjabba. Dagen har varit händelselös, men skön. Har städat lite, umgåtts lite med föräldraarna och så. Fick lite tråkiga nyheter förut men har inte mer att säga om det egentligen... Förutom att det är tråkigt, eller hur man nu ska uttrycka sig.

Ska nog träffa Pelin sen och kolla på några skräckisar, det var länge sen man gjorde det. Fast iförsig verkar det som att man redan sett alla skräckfilmer som inte suger.

Hm... what else? Pappa och mamma tycker att vi ska åka till Italien över min födelsedag, först var jag inte så jätteinne på det men får ju ta med mig en kompis så då blir det ju kul. Kan ju inte suga totalt att fira 18-års dagen utomlands, det svenska nattlivet och alla vänner finns ju ändå kvar här tills när man kommer hem, hehe.

/Sanna


längtar tills sommaren! (som vanligt den här tiden på året)


DUKTIG CHEEEY!

Översvämmad balkong proppfull med snö! Så flisan tog saken i egna händer och gick ut och börja jobba,
såklart satt jag inne i värmen och hejade på! Sen kom även filippa över och hjälpte till och de stod och
 krigade en timme och fortfarande lite kvar som hon ska ta imorgon i think haha sjukt!


take your broken wings and learn to fly

Slö brud over here. Var uppe hyfsat tidigt imorse för att åka till stallet och lämna en sak, sen åkte jag hem igen och har kollat runt lite på datorn och så kollade jag på film med mamma, I now pronounce you Chuck and Larry. Den var okej.

Ska försöka vara lika duktig som Matilda nu och städa rummet.



/Sanna


7 januari

Godmorgon bloggen!

Just nu ligger jag i soffan med fleminggård och lillsis och kollar på criminal minds! Grymt bra serie, jag vet inte hur många avsnitt efter varandra jag och flemps satt och kollade på igår! Men lättskrämd som jag är vågade jag inte sova själv sen, jäkla tur att flempan ville stanna och sova med mig (a) Jag och flisan ska försöka ta oss till ica snart och handla lite mat, hela kylskåpet är typ tomt.. Sen får jag se vad kvällens planer blir, see u later ♥


Dessutom är denna snygging med som man kan dregla efter ..


sing for the moment

Ikväll skulle jag egentligen käkat middag med Frida & CO, men det sket sig av diverse anledningar. Istället sitter jag nu här och kollar på sex and the city (fortfarande) och äter mackor med jordnötssmör på... Mitt humör började dala lite förut, men höjdes igen när min faster och min kusin tittade förbi (de var påväg till gotland så då låg ju vi påvägen), min faster hade också med sina supersöta bordercollies som jag mös lite med, sötaste någonsin.

Senare på kvällen åkte jag och pappis till Ponchan, var där ett tag och sen åkte vi till Ica maxi och handlade lite. När vi kom hem kollade vi på ett avsnitt av HIMYM också. Sammanfattningsvis kan jag väl säga att det blev en trevlig dag ändå i slutändan, fast det känns ju lite tråkigt att jag inte kunde träffa brudarna...



/Sanna


Checklista!


6 januari

Godmorgon bloggen!

Vi sitter och myser framför sex and the city och äter apelsin! Gårkvällen såg ungefär exakt likadan ut, men då spelade vi även lite tv-spel, guitarr hero och SSX! Sanna ska snart iväg till stallet till sin polle och så fort hon åker ska jag sätta mig och plugga. Vädret suger, så gör som jag - stanna hemma hela dagen och mys med ett kopp te!



we are eating sushi and checking out sex and the city - MYS!


matilda the cleaning women

en till dag då jag försökt plugga och återigen misslyckats, förvånande.. men har iaf gjort lite nytta idag ändå! städat hela mitt rum, möblerat om, städat i gaderob+byrå brevid sängen och dessutom dammsugit varenda liten centimeter av mitt sovrumsgolv. just nu är sannabanana påväg hit, hon borde vara framme om någon kvart i think! kanske hade varit smartare av mig att städa imorgon efter hon åkt med tanke på hur mycket hon brukar stöka ner varje gång hon sover hos mig .. haha nejdå nu ska jag jag vara snäll, kommer säkert blogga mer när hon är här så vi höres då, PUSS


grey sky morning

Godmorgon! Jag ska alldeles straxt iväg till stallet med Pelin som är snäll och följer med mig :) Efter det åker vi hem till mig och äter frukost + kollar på film. Lite som jag och Cecilia gjorde på gotland i somras, fast vi brukade ju vara uppe redan vid sju... Good times. Men nu ska jag byta om och packa ner lite grejer, återkommer senare idag!


suddig bild från i somras


/Sanna


the good life

Day turns to night, night turns to whatever we want
We're young enough to say;

Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life


pony up

Kollade aldrig på Million Dollar Baby imorse, mamma ville hellre se Grown Ups. Men det gjorde inget, tyckte den var bra, rolig och allt det där. Älskar Rob Schneider! Tragiskt nog så har jag inte gjort så mycket annat idag, skulle behövt städa men har skjutit upp det så får väl göra det ikväll istället. Har i alla fall fått mina chaps och ridbyxor från Hööks nu, är jättenöjd! Byxorna var verkligen helt perfekta :)



/Sanna


smidig_tjej_93

kan erkänna att det inte blivit så mycket pluggande idag, inget alls faktiskt .. åkte istället in till söder med mamma och flisan, vi skulle lämna teo hemma hos pappa eftersom mammi ska åka iväg några dagar! sedan blev det även lite käk på burger king och ett stopp på godispalatset där vi handlade lite godis - tjockisfamiljen haha! det första jag gör när jag kommer hem igen är river ner ett glas på golvet, tekannan flyger med och slutar med att jag får dammsuga hela köket .. menmen nu kollar jag på how i met your mother och bloggisch!


tuesday morning

Är så jävla trött, och mamma var ju snäll och väckte mig genom att slänga skor på mig... Eller inte precis kanske, men hon la ett stort paket med mina nya stövlar i på sängen :) Happyface!

Ska kolla på Million Dollar Baby och käka frukost nu, Viktor köpte ju hem bröd igår, har typ glömt bort hur det smakar efter att nästan bara ätit godis till frukost sen julafton... Det ska bli spännande att se.



/Sanna


saknaden är för stor för att ens försöka beskrivas med ord.

Godmorgon bloggen!

Eller min morgon började inte bra, vaknade upp i sängen för en timme sen med skitont i halsen och nackspärr. Med tanken på att jag bara har plugg på min to do-list idag kände jag mig sugen på att ligga kvar i varma gosiga sängen och skita i hela dagen.. men som tur var satte jag på datan och hade fått ett mejl av min älskade sis. För er som inte känner mig är hon just nu i USA ett år och pluggar, hon skrev iaf att hon hade varit inne på victoria secret och hittat en parfym jag ville ha därifrån (a) den var dessutom på rea så hon köpte en 300 ml flaska till mig för 50 fucking spänn, FYND! thank you sis, nu är det dessutom endast 10 veckor kvar tills vi kommer och hälsar på henne, kan säga att jag längtar galet för att det första få träffa henne igen och för det andra att vara i USA igen!




/Matilda


detta inlägg tillägnar jag till mina brudar..

.. som jag saknar grymt mkt! två av de jävlarna är i thailand och den tredje jäveln är i peru. tveksamt om jag ens kommer vilja träffa de när de alla kommer hem igen, kommer ju se ut som ett spöke brevid dem .. men den smällen får jag ta, VILL HA DEM HÄR I SVERIGE NU!


inte världens vackraste bild, men saknar de lika mkt ändå!


forever aint enough

gosh, legat framför datan och msnat med sanna i flera timmar och gjort ett flertal olika bilder som header, men nu verkar vi ha bestämt oss för ett tag (eller iaf tills vi tagit nya bilder). haha tyckte lite synd om anna som fick sitta brevid under tiden, men som tur var kunde hon roa sig och kolla på tvn! har hunnit se både filmen casino royale och spy kids ikväll och nu är det bara jag och flisan som sitter i vardagsrummet utan något att kolla på. kanske dags att börja göra sig klar för sängen men för trött för att gå till badrummet och borsta tänderna (a) aja får väl ladda upp krafterna lite och röra på mig. sovgott så hör vi imorgon ♥


titanic wannabe haha jag och anna, sommarkväll 2007. love to you ♥


champis & sensation

Jag och Matilda sitter och försöker göra någon fin header... Det går sisådär. Jag har förövrigt tryckt i mig en chokladkaka och en massa läsk nyss, det känns inte heller sådär jättebra. Men gott vare i alla fall!

Påtal om ingenting så har jag funderat på det där med körkort en del, kom aldrig igång med att övningsköra när jag fyllde 16 och det har fortfarande inte blivit av (trots att jag gärna vill det). Vet att det går en kurs här i närheten typ den 13e, tror att jag ska gå då och komma igång med det där, vill ju gärna ha körkort i sommar... Min kusin pratade också om att man kan ta en slags intensivkurs på några veckor och sen ha uppkörning på en gång, så det är ju ett annat alternativ. Jag är hursomhelst taggad, kommer vara gryyym på det där med bilkörning.



/Sanna


pics från nyår 2010-2011







3 januari 2011

idag är det alltså måndag vilket betyder att det är endast en vecka kvar av lovet! enda veckan på lovet jag är helt ledig från jobbet dessutom (förutom söndag) och tyvärr blir detta min pluggvecka. börjar pluggveckan med att åka in till stan med flempan och shoppa, ska bara duscha och käka lite frukost först så i better get started. vi hörs senare, då ska jag även ladda upp en bildbomb från nyår puuss ♥

/Matilda


det nya året

Jag har funderat lite på det här med "2011" och har kommit fram till att det känns rätt bra, alla verkar taggade på att få "börja om", testa nya grejer osv. Dessutom så har vi ju våren och sommaren framför oss nu och, det kan man ju inte annat än gilla. Får hoppas på att det blir ett bra år.

Jag har förövrit blivit lite sjuk (mest förkyld) så ska nog bara vara hemma och ta det lugnt idag (+ kolla på filmer och kanske lite sex and the city). Ska till Poncho sen också, men ber nog pappa åka med mig igen...

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost, om vi har något gott hemma.



/Sanna


tjääna bloggen!

inte en glad matilda som sitter här och skriver så tänker inte skriva så långt .. dampar som vanligt på sl när man ska åka hem till mamma som bor på landet. tåget går en gång i halvtimmen och bussen en gång i timmen framåt kvällen och självklart lyckas jag alltid matcha så att jag får stå och vänta i evigheter, både på tåg och buss. menmen, inte speciellt mycket att berätta om min dag som än så länge bara bestått av jooobb! just nu sitter jag och äter middag och ska snart ta ett lyckopiller som heter flempan. ska spendera natten hos henne, så vi höres imorgon! pusshej♥


a la flempan och jag, OLD.


hello world

Idag har jag varit på dop i Uppsala (mitt kusinbarns), det tog jävligt lång tid att åka dit men det var det värt. Kul att träffa all släkt och så tycker jag. Efter det var jag tvungen att åka till stallet, var rätt trött så det tog emot lite men gick fort för pappa hjälpte mig och så skippade jag ridningen. Tycker verkligen inte att det är kul att rida när det är såhär kallt och massa snö överallt (någon gång kanske, men inte två gånger i veckan...)

Påvägen hem köpte vi med lite mat från donken, det var rätt gott faktiskt....



/Sanna


1 januari 2011

I och med det nya året så påbörjar vi nu vår nya blogg, hihi.



/Sanna & Matilda


RSS 2.0