30 april

Hej där!

Just nu sitter jag i soffan och äter frukost och kollar på filmen Spirit, såååå bra! Backman sov här ikväll men duktig som hon är gick hon upp tidigt imorse och drog iväg och tränade med familjen, men vi ska mötas upp lite senare och dra till stallet! Ikväll blir det middag med Sandra, Sanna, Anna, Elin och Johanna sen får vi se vad vi hittar på efter! Ska tyvärr jobba imorgon bitti så får inte bli för långt bort heller.. Menmen nu loggade syrran in på skype så ska snacka med henne, PUSS!

Några bilder från den "underbara" hajken..



nattbio

Mötte upp Matilda imorse och käkade sushi, sen hade vi en otroligt ovärd skoldag, läraren var sjuk så vi skulle jobba fritt. Fick inte ett piss gjort kan jag ju säga... När jag slutat åkte jag och mötte upp Johanna, vi fikade på espresso house och tog sen en liten promenad. Ikväll ska hon, jag och Pelin gå på bio och se Scream 4. Mysigt!

Köpte förövrigt ett par ordentliga träningsbyxor idag, helt otroligt sköna. Har gått runt i dom sen jag kom hem (;


poncho hornline

Kom nyss hem från stallet och ska fixa en macka och lite te alldeles straxt. Ridningen gick inge bra, mitt humör var ju inte det bästa och pollen ville inte fokusera riktigt, men jag tyckte att det var kul ändå.

Började däremot halft böla när jag hade hoppat av, för det gjorde så pissont i foten (hälen) när jag landade på den, typ strålade rakt upp i foten. Trodde mina fötter hade klarat sig hyfsat från hajk-helvetet eftersom att jag inte direkt hade några skavsår eller något, men nope. Fan vad ont det gjorde...


the hajk from hell

Igår tills idag så var vi ute i skogen och hajkade, och det var väl bland det värsta man varit med om. Har ont överallt och lärarna skötte sig ju mindre bra... Orkar inte ens förklara en gång till om vad vi har fått utstå, har nyss berättat allt i detalj för mamma. Men men... om typ fem år kommer vi väl kunna skratta åt den där jävla hajken och hur misslyckad den var.


26 april

Hej. Är just nu sjukt trött, var ju tvungen att gå upp runt fem imorse och då hade man ju sovit lagom länge... Båtresan var i alla fall smidig, jag och Matilda satt och kollade på en massa vänner avsnitt bara. Vad har vi gjort i veckan då? Ridit lite, träffat släkt, varit med Simon och Cecilia, ätit lite för mycket godis och fotat i mängder. Det har även blivit gos med deras nya fölunge (Albin, haha), kubb-spel, promenader, och lite bröllops-"planerande".


där vann vi nästan...


tattoo

Sitter hemma hos min kusin nu och Matilda håller på att bli tatuerad! I'm next, och jävligt nervös. Gah.


I'M ALIVE

Känner att min uppdatering sista veckorna varit grym men verkligen inte pallat! Men det enda ni missat i mitt liv är ungefär att jag varit hemma och sjuuuk, varit i småland, umgåtts med lite olika kompisar och solat. Sådär tog jag igen all min dåliga uppdatering (a) Just nu väntar jag på middag, grillade hamburgare som är så jävla gott, och sedan blir det åka hem till Sanna och sedan vidare till gotland! Vi kommer stanna där en vecka så kommer hem tisdag nästa vecka!


Jag och Flisan i solen idag, otroligt vackra (;


happy birthday

Jag packar just nu för fulla muggar (ska ju till gotland ikväll), det går inge bra för jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig riktigt. Matilda kommer hit runt sju och då ska vi köpa godis, sen går båten vid nio typ, så vi kommer fram rätt sent...

Min brorsa fyller förresten 20 idag! Så grattis till honom, och grattis till mig eftersom att han lovat att köpa ut till mig från systemet så fort jag fyllt 18 (a).


viktor & jag back in the days


Resa bokad!

Den 11-22 juni kommer jag att vara på Sardinien med familjen och Matilda, jag och pappa bokade precis!
Kommer bli supernice, verkar vara helt galet fint där...


bästa spelet



Så spännande! Lite läskigt också, faktiskt.


long time no see

Hallå. Jag har inte orkat blogga dom senaste dagarna, och inte Matilda heller tydligen..?

Men jag har iaf njutit av det fina vädret, powerwalkade i både torsdags och fredags med Nora i hagaparken, skitmysigt. Sen har det blivit lite chill med vänner och igår sov lilla Pelin här, vi kollade på "Fredag den 13:e, Jason intar Manhattan" och åt godis. Idag har jag stått ute i solen och målat på altanen, samt grillat och varit på bauhaus!


@ noras place i fredags


bad moon rising

Idag är inte en bra dag. Fan asså, vaknade mitt i natten och var jättepigg, lyckades somna om och mådde skit när jag vaknade igen vid sju. Kände inte att jag orkade gå till skolan idag, och ja... Somnade nere på soffan vid elva eller något och sov tills nu ungefär. Värd dag. Men det är ju påsklov snart..!


noras landställe för nästan  två år sen


turn me loose

Har legat och sovit konstigt så har ganska ont i nacken nu, och ett av mina ögon har svullnat upp och är jätteömt också. Funderar på om jag orkar med skolan idag (är fortfarande förkyld också), för egentligen så stannar jag hellre hemma idag så att jag kan kurera mig till slutet av veckan, har ju svenska nationella och ett viktigt matteprov på torsdag (?)...

Ska borsta tänderna nu, får se hur jag gör med allt.


lördags


I just came to say hello

Satan vad jag inte ville gå till skolan idag, men gjorde det ändå ;) Segt var det väl, men inte allt för hemskt. Blev lunch på subway med Belin också + lite solsken och mvg på en historiagrej gjorde mig lite glad.

Det känns som att jag har pollen överallt så jag ska ta och duscha nu, köpte förresten en ny duschkräm igår och den luktar så stört gott! Vattenmelon och mango, love it.


elin på non solo bar i fredags


grillat



hej

Igår så festade vi som sagt, det var några av Johannas kompisar som hade fyllt, eller skulle fylla, 18 som hade festen. Det var riktigt kul faktiskt, trots att jag bara kände 3 personer som var där. Vi orkade dock inte hålla igång så länge så vi kom hem till Johanna redan vid 1. Åt mackor, låg och pratade rätt länge och sen sov jag som ett litet barn.

Imorse fick vi skjuts till Nacka forum, och jag och Johanna åkte därifrån till Espresso House medans vi väntade på att Johanna skulle jobba. Efter det åkte jag med pappa och köpte brädor och mat.


jag & johanna för ett år sen


lördag

Halloj! Min dag hittills har varit rätt dålig, kollade nämligen på sista avsnittet av Cheers imorse och Sam och Diane blir ju inte ihop i slutet?! Sååå jävla surt. Fattar seriöst inte hur dom tänkte där, så jävla idiotiskt...

Aja ikväll ska jag fezta. Sällskap får jag av Pelin och Johanna. Ska hoppa in i duschen nu!


9 APRIL

Godmorgon!

Sitter och äter en frukttallrik och kollar på filmen The town som jag egentligen skulle sett igår! Är även lite avis på mamma som ska till Solvalla idag och kolla på massa lopp. I ett av loppen ska en häst som heter Singing Matilda springa och mammi har redan bestämt att hon ska satsa på henne haha! Nä nu måste jag kolla på filmen, hänger inte riktigt med!



fredagsmys

Idag efter skolan åkte jag och Belin in till stan en sväng, först tänkte vi gå på bio men det gick inga bra filmer så vi gick och kollade i lite affärer istället. Jag var jätteduktig och köpte typ ingenting! Blev bodybutter, trosor, anisktmask och några andra småskit grejer. Fick ett armband av Elin också :) Sen gick vi till Non Solo Bar och fikade + gjorde packlistor osv inför Milano!

Ikväll skulle jag egentligen festat, men mår fortfarande dåligt så är hemma istället. Körde lite hemma-spa och kollade på film med mamma och pappa nyss. Nu vet jag däremot inte riktigt vad jag ska hitta på.


8 april - EN MÅNAD KVAR TILLS JAG ÄR ARTON

Hemma och sjuk idag igen. Och fetaste mensvärken dessutom. DÖDA MIG! Tur att jag och Flisan bakade igår, kladdkaka med chokladglasyr på! Så det är bara att svulla på hela dagen (; Vi kollade även på filmen Pojken med den randiga pyjamasen igår. Det är en film där man får se det som hände i Tyskland under andra världskriget ur en åttaårig pojkes perspektiv. Grymt bra film men jävligt sorlig där slutet även sög balle på, hatar filmer med dåligt slut .. -.- Slutade iallafall med att jag somnade inne i Flispis rum! Just nu kollar jag på Top model och ska snart fixa lite frukost.



Filmen och efterrätten! Ser kanske inte så gott ut pga den dåliga bilden ..


roadtrip?

Jag älskar dom där små bergsbyarna i alperna, bland det mysigaste som finns. Typ i Schweiz och Österrike, eller Frankrike... Nästa sommar vill jag åka på roadtrip ner till något land vid medelhavet, genom alperna såklart då. Hoppas några är taggade på att följa med bara, läskigt att åka själv ju! (;


halv-sne bild från roadtrip 04, men kolla bergen!


GE MIG

Ouuuh just nu kollar jag på OC och äntligen kom min snygging tillbaka, vill ha han lite lagom mycket .. :(  


milano!

Fortfarande sjuk. Trots det vaknade jag kl. 6 imorse och var jättepigg, men har fortfarande skitjobbig hosta, huvudvärk och allt det där... Sitter just nu i soffan och kollar på vänner plus äter lite godis (inte bra). Ska även ta och fixa en ny kopp te nu!

Vet ni vem som ska till Milano om typ en månad förresten? :)


Italien (Venedig) för x antal år sen


7 april

Hemma och sjuk idag igen. Och kanske tur det för min enda lektion jag hade idag var inställd eller oseriöst "eget arbete". Precis varit duktigt och gjort frukttallrik till mig och Felicia, hade massa god frukt hemma så då måste man ju passa på! Aja nu måste jag hitta någon bra film att sätta på för just nu kollar jag på Efter tio på fyran och det är inte precis något att göra vågen för. Bloggar mer sen, bye!




...och följer vägens vita band mot ljusa äventyr


Summertimes


sjukling

Vaknade upp och mådde piss, ännu en sömnlös natt. Så blev ingen skola för min del idag .. Var ingen hemma hos pappa så åkte hem till mammi för är lite sällskapssjuks för tillfället! Flisan är också hemma och dålig men ändå åkte vi till donken och åt tjockislunch. Första åkturen på moppen för iår! Nu ska jag bara dö i soffan och kolla på tv, PUSS!


hello goodbye

Fortfarande sjuk. Tog en promenix till ica för att köpa isglass och en tidning. Ska kolla på Modern Family med mammis nu, och sen försöka plugga lite. Imorgon ska jag 95% säkert gå till skolan. Ska till Ponchan då också, är sjukt ridsugen!


very old pic


duktig cheey

Precis skickat in isvaksanalysen, känns grymt skönt! Däremot blev den nog inte så bra haha men orkar inte bry mig just nu. Sandra ligger och pluggar på lite donken papper och jag ligger och halvsover i soffan och mår lite sådär. Inte mkt mer och säga så slänger in en bra låt och bild istället!




bored

Haha, jag har precis insett att jag älskar fulsnygga kläder och skor. Ska precis beställa hem ett par byxor från HM nämligen, I just can't help myself. Grejen är att dom egentligen är snygga, tror jag, men passar nog inte mig så bra. Får bli semester+gotlands byxor, sååå niiiice.

Sitter förövrigt just nu och skriver på mitt personliga brev, med gulligaste Johannas hjälp via msn. Ska nämligen söka jobb där hon jobbar. På fredag troligtvis! Behöver verkligen ett jobb (så att jag kan köpa massa fulsnygga kläder ofc), så...


är inte dom här jävligt snygga btw?


Sandra med färgning i håret och jag med en godispåse i handen!



fuck håltimmar

Så jävla trött på mitt dåliga schema med alla dessa jävla håltimmar. Just nu sitter jag i M3 och har såklart håltimme! Väntar på att Sandra ska sluta så vi kan gå och käka lunch! Lyckades inte få klart båda uppgifterna tills igårkväll så ska plugga efter skolan med Sandra och även färga hennes hår! Sedan kanske det blir bio om tiden räcker till. Menmen nu ska jag återgå till mitt kära tetris, den ända som inte sviker mig (; PUSS

Snyggsnygga bilder som jag hittade på Sandras dator, först ledsen cheey hos frisören och sedan två snyggingar hemma hos mig!

 


5 april

Lämnade in en helt okej historiauppgift nyss, lite försenad. Tror jag har lite feber för jag är helt off och svettas som en gris. Vilket iförsig inte är särskilt logiskt, för grisar svettas inte alls (det är ju pågrund av det som dom tycker så mycket om att rulla sig i lera). Okej, hursomhelst... Gick till ica förut som planerat, fick med mig lite olika glassar till min familj, plus Ben & Jerrys till mig. Och en hel del godis. Det behövdes.

Vill förresten umgås med någon, snacka skit och kolla film typ.


sushi and strawberry

Såååååå trött! Fick kriga för att hålla mig uppe hela dagen i skolan .. Och inte är det sängdags än, utan nu måste jag sitta uppe med en historieuppgift och en isvaksanalys. Båda måste bli klara innan jag får sova, yaaay kill me. Hade dessutom engelska prov idag som gick åt helvete. Men för att inte vara helt negativ hade jag och Sandra väldigt mysig håltimme med sushi och jordgubbar (och såklart lite godis..) Men nu måste jag återgå till pluggandet, bye for now!


 


FML

Är sjuk idag. Pappa också. Så idag var hela familjen hemma, hehe. Tog värsta superlånga badet förut, vilket inte alls var skönt egentligen. Har även käkat syltkakor som mamma bakade och druckit cola...

Just nu sitter jag och väntar på middag och efter det kanske jag ska gå till ica och köpa något. Hatar att vara sjuk på ljusa dagar, inte bara för att det tråkigt att sitta inne när det är fint väder, men mår typ dåligt av ljuset annars (om jag är inomhus dvs). Vet inte hur det hänger ihop men blir mest bara obekväm... Inte värre än så men ändå jobbigt!


snyggingar igår!


let us die young or let us live forever

Kom nyss på att jag fyller 18 om exakt 2 månader, så jääävla konstigt. Och läskigt. Jag ville ju vara ung föralltid... Jag vill fan aldrig bli äldre än 30. Inte som det känns nu i alla fall.


3 april

Tjeeeeena bloggen! Sanna bloggade iof nyss men eftersom jag inte skrev något igår skriver jag ändååå! Kom precis från jobbet, skulle egentligen sluta klockan fyra men fick gå redan vid ett istället (a) Onajs att vara tbx på jobbet efter min lilla semester.. Nu ska jag vara social med Sanna, tänkte bara meddela att jag lever liksom, puss ♥



BBQ

Sitter just nu och väntar på att Matilda ska komma hit, ikväll ska vi grilla med några brudar från klassen. Vet inte riktigt än vilka som kommer än för det var tydligen plugg som några behövde göra klart. Får väl se hur det blir!


lite pics


andra april

Yikes. Är helt slut! Sov hemma hos Matilda tillsammans med henne och Sandra igår och imorse åkte jag med Matilda till hennes ridskola, roligt men jävla kallt. Åkte hem efter det, duschade och åt tacos med familjen.

Igår, förresten, så förade vi lite hemma hos Matilda och sen mötte vi upp Laleh, Julia (+ en av deras kompisar) och åkte till en fest i Spånga. Blev en sjukt rolig kväll tillslut, minus en komplicerad hemresa, haha.


sociala brudar

TJAAAAAAAAAA!

Just nu är jag med Sanna&Sandra, jag och Sanna sitter vid varsin dator och spelar tetris och Sandra sitter och kollar på tv haha .. Vi ska snart börja laga mat och sedan får vi se vad det blir som händer ikväll! Hade ju tid imorse hos frisören och gick barabra, blev mycket bättre den här gången! Inte riktigt nöjd med färgen i hela håret, så tror jag ska lägga i lite fler slingor även här hemma! Orkar inte skriva mer nu, byyyyye <3




Hitta ingen bättre bild..


april april

God morgon! Efter att Matilda åkte härifrån typ halv nio imorse så har jag velat fram och tillbaks om jag orkar gå till skolan eller inte, men ska gå dit iaf och blir tillochmed träning efter det. Kanske åker förbi The Body Shop sen och köper någon bodybutter också, för min hud är sjukt torr, inte nice.


Matilda igår, hihi


RSS 2.0